Home Новини сучасних технологій Названо дієвий метод, який допоможе зменшити час використання соціальних мереж

Названо дієвий метод, який допоможе зменшити час використання соціальних мереж

0

Проводите багато часу в соціальних мережах, чи навіть занадто багато? Так, сьогодні із такою «проблемою» стикаються користувачі смартфонів дуже часто. Особливо багато часу займають додатки типу Тік Ток, Фейсбук чи Інстаграм. Чому саме вони, так тому, що в них присутні стрічки новин, деякі із них просто безкінечні, відповідно гортати їх можна максимально довго. Тепер постає питання, як же зменшити час використання даних додатків? Зараз же буде названо дієвий метод, який допоможе зменшити час використання соціальних мереж та схожих додатків.

І так, для того, що б зайвий раз автоматично не заходити в вищеперелічені додатки, вам варто просто видалити їх ярлики із робочого стола. Банально? Так, але дієво. В більшості випадків, ми автоматично натискаємо на ярлик додатку, який в нас перед очима, а от заходити кожен раз в меню та шукати відповідний додаток буде дещо складніше, або вірніше більш усвідомлено. Таким чином, ви будете витрачати менше часу на соцмережі, адже чим менше додатків у вас перед очима, тим менше ви будете відкривати їх зайвий раз.

Також нещодавно українцям назвали 5 причин, чому необхідно видалити соцмережі.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version