Home Новини сучасних технологій Названо додатки, які найбільше розряджають смартфон

Названо додатки, які найбільше розряджають смартфон

0

Всі ми, власники та користувачі смартфонів, активно користуємося додатками, які розширюють функціонал наших пристроїв і роблять їх максимально комфортними в користуванні. Фактично, всіх користувачів смартфонів можна розділити на дві групи: одні використовують мінімальний набір додатків, інші використовують велику кількість додатків. До якої б групи ви не належали, але кожен додаток, яким ви користуєтеся, розряджає смартфон. Різниця в даному випадку тільки в тому, які додатки “пожирають” акумулятор, а які ні. Щоб ви максимально вберегли автономність свого смартфона і продовжили термін його експлуатації, буде названо додатки, які найбільше розряджають смартфон. Рекомендується ці додатки використовувати не часто, а час використання зводити до мінімуму.

Згідно різних даних, до списку додатків, які розряджають смартфон найбільше, ввійшла більшість популярних месенджерів, соціальних мереж та сайтів для знайомств.

Для прикладу, в списку таких додатків опинилися месенджер Viber та сервіс для відеозв'язку, які здатні розрядити смартфон на 87 % за короткий проміжок часу. Наступними додатками, які не вміють економно витрачати акумулятор, є Facebook, Instagram, Tinder, WhatsApp, YouTube, Telegram і Zoom.

Зрозуміло, що відмовитися від цих додатків неможливо, але ви можете постаратися хоча б користуватися ними менше часу. Найкращим варіантом буде використання Lite версій цих додатків, або ж використання їх на ПК, або ноутбуці. Таким чином, ви зменшите навантаження на свій смартфон та продовжите термін використання свого смартфона.

Також, нещодавно було названо 10 популярних міфів про смартфони, в які ви даремно вірите.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version