Home Новини сучасних технологій Названо додатки, які не рекомендується видаляти з Android-смартфонів

Названо додатки, які не рекомендується видаляти з Android-смартфонів

0

І знову тема очищення, правда в даному випадку буде названо додатки, які не рекомендується видаляти з Android-смартфонів. Інколи користувачі смартфонами занадто сильно переймаються очищенням свого пристрою та видаляють чи відключають необхідні системні процеси, що в подальшому не дозволяє користуватись пристроєм, або ж навпаки засмічують його так, що працювати з ним уже неможливо.

В основному після занадто «ретельного» очищення смартфон перетворюється в «цеглину», і зазвичай причиною цього є видалення чи вимкнення необхідних для нормального функціонування пристрою додатків. Звісно, зайві додатки потрібно видаляти із свого смартфона, особливо ті, якими ви не користувались вже дуже давно. Але з системними потрібно бути обережними та добре вивчити функції, за які вони відповідають перед видаленням чи відключенням.

Далі ми назвемо кілька системних додатків на Android-смартфонах, які видаляти не можна. Одразу зазначаємо, що цей список ще можна продовжувати, але тут вже на продовження впливатиме виробник смартфона та оболонка.

Не рекомендується видаляти наступні додатки:

  • пошук пристрою;
  • оновлення програмного забезпечення;
  • геодані із різних джерел (Gps, Wi-Fi, тощо);
  • NetworkStack;
  • Bluetooth;
  • Framework.

    Так, список незначний, але як ми зазначали вище, це ті додатки чи програми, які зустрічаються на всіх Android-смартфонах.

    Також нещодавно в Google попередили про небезпеку встановлення APK на Android.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version