Home Новини сучасних технологій Названо додатки, які не рекомендується встановлювати на свій смартфон

Названо додатки, які не рекомендується встановлювати на свій смартфон

0

Пропонуємо вам список програм, які не варто встановлювати на свій смартфон. Деякі з них є просто непотрібними, деякі з них вважаються небезпечними. Отож, не варто встановлювати на свій смартфон такі програми:

  • програми, що визначають номера. Дані програми вважаються шкідливими, так як для своєї роботи вони копіюватимуть весь вміст вашої телефонної книги. А також, отримують доступ до ваших персональних даних, зокрема номеру телефону та імені;
  • програми для економії заряду батареї. Загалом, такі програми не приносять ніякої користі вашій батареї, краще користуватись заводськими програмами енергозбереження;
  • програми для очищення пам’яті. Дані програми досить часто неправильно припиняють роботу раніше запущених додатків, що в подальшому може призвести до проблем із ними.
    Окрім цього, фахівці радять не встановлювати дублікати заводських програм типу ліхтарика, сканера QR-кодів, тощо. В даному випадку вони не нададуть вам кращий досвід користування, ніж стандартні.
ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version