Home Новини сучасних технологій Названо додатки, за допомогою яких ви зможете легко просинатися

Названо додатки, за допомогою яких ви зможете легко просинатися

0

Останні декілька років ритм життя більшості українців кардинально змінився. З приходом масового доступу до інтернету та перехід на віддалену роботу, більшість українців починають відходити до сну значно пізніше, ніж раніше. Враховуючи таку тенденцію, цілком зрозуміло, що після такого насиченого дня, зранку просинатися неймовірно важко. Зараз же, буде названо додатки, за допомогою яких ви зможете легко просинатися.

Sleep Cycle

Це досить цікавий варіант мобільного будильника, оскільки він використовує зовсім іншу технологію для підйому користувачів, а саме шуми. Наш організм реагує на такі шуми досить добре і проснутися під них набагато легше. Ці шуми ідеально підходять для підйому під час фази “швидкого сну”, оскільки під час цієї фази, ми починаємо повертатися на ліжку і поводити себе досить активно.
Також особливістю Sleep Cycle є те, що тут не задається конкретна година підйому, а проміжок часу, в який вам необхідно проснутися. Індивідуально, ви можете налаштувати проміжок часу в 40 хв, або 1 год і тоді додаток сам вибере ідеальну годину для підйому.
Найкращим варіантом використання цього додатку буде розміщення смартфона недалеко від вас. Це може бути полиця біля ліжка або тумбочка.

Alarm Clock Xtreme

Ще один цікавить додаток, який легко замінить традиційний будильник на смартфоні. В Alarm Clock Xtreme крім традиційного варіанту звукового сигналу, можна налаштувати складний варіант “вимикання” та “відкладення” будильника. Для цього можна активувати функцію математичних прикладів. Для прикладу, ви відмовляєтеся просинатися і хочете відкласти надоїдливі звуки ще на декілька хвилин, тоді додаток запропонує вам вирішити легкий математичний приклад, який в більшості випадків запустить ваш мозок і ви відмовитеся від ідеї продовження сну. Таке саме можна активувати і для “Вимикання” будильника.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version