Home Новини сучасних технологій Названо ефективний спосіб визначення потужності смартфона

Названо ефективний спосіб визначення потужності смартфона

0

Як краще вибрати собі більш-менш потужний смартфон, який буде добре, швидко та плавно виконувати поставлені задачі. Способів є декілька, але всі вони мають свої недоліки. Сьогодні буде названо ефективний спосіб визначення потужності смартфона, який вас не підведе в майбутньому. Найперше назвемо традиційні методи визначення потужності смартфона.

Перший традиційний спосіб, це слова виробника та продавців смартфона. Скажемо так, вірити на слово їм важко, оскільки вони зацікавлені в продажі смартфона в першу чергу. Дійсно, вони не зможуть говорити про велику потужність бюджетного смартфона, але дещо збільшити його потужність на словах можуть.

Наступний спосіб — характеристики смартфона. Це цілком вірний спосіб визначення потужності, але він також не може гарантувати, що ваш потенційний смартфон буде потужним. Якщо подивитися на всі нещодавні флагмани, то характеристики та комплектуючі в них схожі. Єдине що відрізняє їх (крім дизайну, який також часто однаковий) це оптимізація. Буває що смартфон має топові характеристики, а на ділі це взагалі не відчувається. Перед покупкою смартфона краще дізнатися про рівень оптимізації смартфона.

Третій спосіб, це відгуки блогерів, тематичних ресурсів та відгуки користувачів. Цей спосіб набагато ближчий до реальності, але варто не забувати, що досить часто смартфони (та інші пристрої) можуть перехвалити в рекламних цілях. Перед тим, як повірити “на слово” уточніть чи це реклама, чи справжня оцінка пристрою. Те саме стосується й відгуків користувачів — за них часто платять зацікавленим особам.

Четвертий спосіб — бенчмарки.  Зараз, якщо подивитися на рекламні компанії смартфонів, можна помітити те, що вони вихваляються результатами тестування нових смартфонів в бенчмарках, до яких відносяться AnTuTu, GFXBench, Geekbench та схожі. Скажемо так, вірити бенчмаркам можна, але варто не забувати, що недобросовісні виробники смартфонів (навіть відомі бренди) часто “накручують” ці тести, щоб показати свої смартфони кращими, ніж вони є насправді. В більшості випадків, бенчмарк підходить для того, щоб порівняти смартфони між собою і побачити, який з них отримав кращі бали.

Тепер розповімо найефективнішій спосіб визначення потужності. На нашу думку, найкраще перевіряти смартфон на іграх. Так, ігри найкраще покажуть потужність смартфона та його оптимізацію. Якщо маєте можливість перевірити смартфон на ділі, завантажуйте ігри, в яких графіка на високому рівні. Якщо гра буде швидко запускатися, працювати на максимальних налаштуваннях, деталізація буде також на високому рівні, а FPS буде високим, то смартфон буде потужним.

Якщо у вас нема можливості перевірити смартфон завантаженням гри, то вихід є — звертайтеся до блогерів та до тематичних ресурсів (які тестують смартфони) з проханням перевірити смартфон на онлайн-іграх. В більшості випадків, якщо в них є в наявності такий смартфон, то відповідь ви отримаєте.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version