Home Новини сучасних технологій Названо функції, які необхідно вимкнути зразу після покупки Apple iPhone

Названо функції, які необхідно вимкнути зразу після покупки Apple iPhone

0

Зазвичай, кожен новий смартфон (з упаковки) оснащений набором додатків та функцій, які встановлені по замовчуванню. При першому ввімкненні смартфона, вам пропонуються елементарні налаштування та ввімкнення / вимкнення функцій, які будуть корисними при подальшому користуванні. Зараз же поговоримо про функції, які необхідно вимкнути зразу після покупки Apple iPhone, оскільки ви їх навряд будете використовувати.

Клацання клавіатури та звук блокування смартфона

В 2021 році використовувати звуки клавіатури та блокування смартфона виглядає безглуздо. В часи появи перших смартфонів це було їхньою особливістю, зараз же, це зайві функції, які тільки дратують. Стосовно вібрації під час набору тексту, то це також зайве, але якщо вам так зручніше, то можете залишати її ввімкненою.

Пропозиції Siri

Ця функція в більшості випадків непотрібна, оскільки користі від неї надзвичайно мало. Традиційно, пропозиції з’являються на екрані Додому, на заблокованому екрані, при пошуку і тому подібне. Пропозиції Siri активовані за замовчуванням, тому краще вимикайте її. 

Автокорекція тексту

Автокорекція тексту була корисною ще на початках смартфонів, але зараз, коли всі навчилися й так добре писати на смартфоні, вона стає зайвою. Автокорекція повинна враховувати ваш стиль написання слів і підставляти їх тоді, коли потрібно. На жаль, в нашому випадку вона працює некоректно і все рівно приходиться все писати самому.

Екранний час

Ця функція корисна для тих користувачів iPhone, які не вміють контролювати проведений час за смартфоном, а саме в додатках. Як показує практика, для більшості користувачів ця функція взагалі не потрібна, оскільки на смартфоні запускаються додаткові процеси (аналітика проведено часу), які навантажують смартфон та витрачають заряд акумулятора.

Крім цього, якщо ви вмієте контролювати проведений час в смартфоні, екранний час буде тільки дратувати, враховуючи всі сповіщення, які будуть попереджувати вас про час, який ви провели за смартфоном.

Активація iPhone підняттям

Це також непогана функція, але її варто вимкнути. Причиною цього є часті помилкові розблокування смартфона, які негативно відображаються на автономності вашого смартфона. 

Як бачите, більшість цих функцій не відіграють важливу роль на вашому смартфоні і в більшості випадків, користування смартфоном набагато приємніше, коли вони вимкнені. Якщо ж деякими з них вам зручно користуватися, то вимикати їх не обов’язково, оскільки наш матеріал несе рекомендаційний характер.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.


NO COMMENTS

Exit mobile version