Home Новини сучасних технологій Названо функції iPhone, які ігнорують більшість користувачів

Названо функції iPhone, які ігнорують більшість користувачів

0

Багато власників смартфонів на Android ніколи не куплять собі iPhone, бо вважають його дорогим, а по функціях ідентичним. Насправді, це далеко не так. Фішка iPhone саме в тому, що він має багато цікавих функцій, якими мало хто користується, а дехто взагалі не має про них уявлення. Так ось сьогодні ми про це і поговоримо.

У власників iPhone на iOS 15 є можливість підключити функцію "Фокусування". Що це таке? Якщо ви працюєте і хочете щоб вас нічого не відволікало, ви вмикаєте цю функцію, і всі сповіщення та повідомлення будуть приходити в визначений вами час усі разом. В той час, коли вам буде зручно їх переглянути. Додатково, можна підключити можливість переглядати важливі сповіщення. Тобто, те що вам термінове, ви будете бачити відразу, а те, що не дуже важливе, тоді коли буде зручно. Також, ця функція допоможе зберегти заряд акумулятора.

У iPhone можна приховати будь-яке фото. Буває, потрібно, щоб якісь фото ніхто не бачив, а видаляти їх не хочеться. В такому випадку можна просто фото сховати. Це зробити дуже легко. Ви відкриваєте світлину, натискаєте на кнопку "поділитись", а далі натискаєте на "приховати". Всі такі фото будуть в одній папці під назвою "приховані". Ця папка також може бути видима або ні. Керувати цим можна в налаштуваннях, розділі "фото".

Цікаво: Названо 4 особливості Android, яких бракує в iPhone.

Багато користувачів і уявлення не мають, що у iPhone є можливість додати Shazam до пункту управління. Коли грає гарна пісня, хочеться скоріше знайти її назву, а шукати та відкривати програму буває довго. Додати Shazam можна в налаштуваннях, в пункті "Пункт керування". Так ви зможете дуже швидко натискати на іконку програми і все, ви вже знайшли потрібну мелодію. А якщо натиснути на позначку Shazam і потримати, то ви побачите свою ж історію пошуку музики.

Унікальною і цікавою є функція фонових звуків саме на iOS 15. Тобто, ви робите щось на своєму телефоні, а на фоні чути звуки природи, шум моря. Можна зробити так, що звуки будуть відтворюватися і під час перегляду фільмів, і під час прослуховування музики. Ввімкнути цю функцію можна в налаштуваннях, в меню аудіовізуалізації. До речі, гучність фонових звуків теж можна регулювати.

Наступною цікавою можливістю є переклад. Якщо ви часто подорожуєте за кордон і не знаєте мови, або вже просто її забули, то ця функція буде чудовим вирішенням проблеми. Коли розмовляєте з іноземцем, кладете телефон посередині і отримуєте синхронний переклад. Це чудова можливість вільно спілкуватись будь з ким. Також, в програмі можна зберігати цікаві або невідомі вам слова, для подальшого вивчення.

Останньою новинкою на сьогодні буде браузер Safari. Тепер у ньому можна змінювати фон. Картинку можна взяти стандартну, а можна обрати ту, яка подобається. Це можна зробити в самому браузері. Для цього відкрийте нову вкладку, внизу оберіть пункт "Змінити", ввімкніть "Фонове зображення" і оберіть картинку. Так ваш браузер стане оригінальним і гарним.

Також нещодавно стало відомо, чим Apple задовільнить користувачів: нові iPhone 13.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version