Home Новини сучасних технологій Названо основні причини, чому стереозвук більше не популярний

Названо основні причини, чому стереозвук більше не популярний

0

Ще декілька років тому всі слухали музику через величезні колонки, а ті, хто їх мав вдома, були надзвичайно крутими людьми. Але в сучасному світі все змінилось. Зараз все, що є вдома, це навушники і ті безпровідні маленькі, або ще може бути портативна колонка. Від величезних музичних центрів з колонками навпаки хочуть усі здихатись.

Продавець в магазині з технікою розповів, що маленькі або поодинокі колонки купують дуже швидко, більше 10 за місяць. А от цілі музичні центри дуже повільно беруть, тому їх у магазині лише декілька штук.

Чому люди буквально за останні десять років так змінили свої вподобання цілком зрозуміло. Спочатку поступово люди почали користуватись комп'ютерами, до яких підключали колонки. Далі вже почали використовувати просто комп'ютери з вмонтованими колонками. Після цього популярності набрали смартфони, на яких люди теж почали слухати музику. Ну а далі почали з'являтись портативні та розумні колонки, навушники і т.д.

Меломани цього розвитку світу ніколи не зрозуміють. Тому що для них музика, це як особливий ритуал. Вони вважають, що її потрібно слухати і ні на що не відволікатися. Просто сісти і насолоджуватись. А сучасні люди постійно кудись біжать, не мають часу і музику їм зручніше слухати на ходу. Зараз усі працюють і роблять купу справ, а паралельно в навушниках грають улюблені треки.

Потрібно звернути увагу також на те, що в сучасних мелодіях більше басів, ніж стерео, тому цілі музичні центри може замінити одна колонка.

Звісно, потрібно відмітити те, що сучасні колонки якістю звуку не відрізняються практично від старих музичних систем. У них також чудовий звук. Навіть справжній меломан оцінить такий пристрій.

Також нещодавно було названо топ-5 бюджетних вакуумних дротових навушників Panasonic в 2021 році.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version