Реклама

Названо функції месенджера Viber, які стануть в нагоді подорожуючим

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Viber відіграє важливу роль у повсякденному житті кожної людини. Збираючись в офіс, на прогулянку чи навіть в подорож, вам завжди в нагоді стане цей месенджер.

Спілкування з друзями чи близькими людьми без будь-яких обмежень, та на будь-якій відстані, все це можливо з Viber, навіть по відео зв'язку. Так, вам не почулось, ви можете побачити своїх рідних в будь-який момент.

Цікаво: Названо можливості захисту конфіденційності в месенджері Viber.

Навіть якщо ви на важливій конференції і вам не зручно спілкуватися, це не є проблемою, все також продумано. У Viber є функція вимкнення сповіщення. Для цього потрібно зайти в "Налаштування", обрати "Сповіщення" і просто вимкнути все.

Для важливих записів більше не потрібно завжди носити при собі блокнот та ручку, адже у Viber є спеціальні нотатки, які під рукою у будь-який важливий для вас момент. Також дуже зручно складати список справ, які потрібно зробити за день, і головне нічого не забудете.

Viber продумав для вас навіть таку функцію, як переклад повідомлень, це є надзвичайно зручно у випадку, коли ви любите подорожувати.
Отже, йти в ногу з часом дуже зручно, адже якщо надіслати листа другу, він його отримає не скоро, тому будьте сучасними, це набагато краще.

Також нещодавно було перераховано інструменти Viber, які стануть корисними для роботи.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Apple визнала проблему з бездротовою зарядкою в iPhone 12

Користувачі iPhone 12 з перших же днів продажів нових смартфонів Apple скаржаться на сильно дратівливу проблему - бездротова зарядка...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -