Home Новини сучасних технологій Бізнес новини Названо функцію банкоматів Приватбанку, від якої були б в захваті всі клієнти

Названо функцію банкоматів Приватбанку, від якої були б в захваті всі клієнти

0

Напевно більшість із користувачів банківськими пластиковими картками не задумувались про те, куди вони діваються після закінчення їхнього терміну використання. Це за умови здачі їх в банк, але ж більшість просто викидають їх у смітник, та й все. Загалом, враховуючи сьогоднішні дії спрямовані на екологію та збереження навколишнього середовища, запозичення практики із переробки усіх можливих матеріалів є важливим питанням. А пластикові картки не виняток. Українським банкам також варто подумати про можливість переробки банківських пластикових карток, адже така практика уже почала поширюватись за кордоном. Так ось, зараз буде названо функцію банкоматів Приватбанку, від якої були б в захваті всі клієнти. Мова йде про прийом прострочених банківських карт прямо в банкомат. Зокрема, прострочені пластикові картки в кількох закордонних банках можна здавати прямо в банкоматі. Як на нас, то впровадження таких методів в тому ж ПриватБанку, чи Ощадбанку, було б значним кроком в сторону збереження природи.

Процедура здачі простроченої банківської пластикової картки виглядає наступним чином. Її просто потрібно вставити в банкомат, який автоматично визначить термін її дії та видасть повідомлення, в якому запропонує вам здати дану картку на переробку. Після надання згоди, дана картка залишається в банкоматі і надалі буде утилізована.

Таким чином, досить прості дії справді зможуть зменшити негативний вплив людини на навколишнє середовище. Адже банківськими картками користуються неймовірно багато людей, відповідно і самих карток є значна кількість, тим більше, що їх час від часу необхідно поновлювати.

Також нещодавно було названо 4 найбільш поширені ситуації з банківською картою ПриватБанк, після яких варто зв’язатися з банком.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version