Home Новини сучасних технологій Названо хвороби, які можуть розпізнати розумні пристрої

Названо хвороби, які можуть розпізнати розумні пристрої

0

В даній статті ми поговоримо про позитивний вплив ґаджетів на наше життя, а зокрема на наше здоров’я. Як би багато інформації в мережі не було про негативний вплив новітніх пристроїв на нас, варто не забувати і про позитивні моменти. Щодо ґаджетів, то тут ми маємо на увазі мобільні телефони, фітнес-браслети, смарт-годинники, тощо. В медицині, дані пристрої відносять до неінвазивних, що надають нам можливість здійснення недорогої та зручної діагностики.

Сьогодні практично всі пристрої обладнані датчиками відстеження серцевого ритму, які з легкістю зможуть виявити наявність аритмії та попередити вас про це. Більш дорогі ґаджети, до прикладу смарт-годинники Apple Watch, отримують функцію ЕКГ. В даному випадку є можливість не лише визначення серцевого ритму за допомогою електричного пульсометра, а й записувати електрокардіограму із можливістю подальшої її передачі.

Така ж ситуація із іншими пристроями. Кожен ґаджет сьогодні має в собі функції відстеження вашої активності, показників здоров’я, сну, сприяє створенню привичок до тренувань, тощо. Саме тому, можна впевнено говорити, що нинішні пристрої мають справді позитивний вплив на нас та наше здоров’я.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version