Home Новини сучасних технологій Названо ризики від веж стільникового зв’язку, які розміщені поряд з будинком

Названо ризики від веж стільникового зв’язку, які розміщені поряд з будинком

0

Чи мають вплив на нас вежі стільникового зв’язку розташовані поруч із будинком? Згідно отриманої нами інформації, то ні. І на це є декілька причини:

  • Рівень електромагнітного випромінювання навколо вишок зв’язку чітко контролюється державою і кожен подальший крок щодо розміщення перевірятиметься відповідними органами. Виходячи з цього, вишка може бути встановлена лише в тому випадку, якщо не буде мати впливу на оточуючі його будівлі.
  • Джерела сигналів від вишок стільникового зв’язку знаходяться високо над землею, тим самим вони не можуть нанести шкоду, навіть якщо ви стоятимете прямо під ними.

А ще існує думка, що мікрохвильова піч на вашій кухні є більш небезпечною ніж мобільні вишки. Загалом, якщо вас хвилює питання розташованої вишки поруч із будинком, ви можете звернутись у відповідні органи із проханням надати інформацію про дотримання всіх норм її встановлення.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version