Home Новини сучасних технологій Названо хитрощі, на які йдуть мобільні оператори, щоб виманити з нас...

Названо хитрощі, на які йдуть мобільні оператори, щоб виманити з нас побільше коштів

0

Зараз ми розглянемо ситуацію, в якій може опинитись кожен із нас, якщо уже не стикався з нею. Мова піде про мобільних операторів, а саме про непередбачене зникнення грошей з рахунків абонентів.
Найбільше страждають від таких дій мобільних операторів люди похилого віку та діти, так як вони не завжди розбираються, та й не зразу помічають систематичне зникнення грошей. І так, куди ж можуть діватись гроші з вашого рахунку? Нижче ми назвемо декілька варіантів.

Найбільш частий варіант такого плану зникнення грошей пов’язаний з тарифним планом. Мобільні оператори останнім часом дуже часто замінюють умови тарифного плану чи переводять абонентів на інший тарифний план без його згоди та попередження. Відповідно якщо ви поповнювали рахунок раніше на більше суму, ніж потребував ваш тарифний план, то такі кошти будуть йти на оплату нового тарифу. Це досить неприємна ситуація, так як не завжди нові тарифи підходять користувачу, задовольняють його потреби та є для нього вигідні. Тому завжди слідкуйте за тим, на оплату якого тарифного плану йдуть ваші кошти.

Окрім цього, кошти з рахунків зникають за рахунок спливаючої реклами на екрані вашого телефона. Деякі оператори у вигляді рекламних оголошень пропонують додаткові послуги, відповідно частина людей може помилково з ними погодитись.

Також оператори можуть підключати додаткові послуги чи платні підписки. А ще вам можуть запропонувати безкоштовні послуги, але про те, що триватимуть вони лише певний термін і далі прийдеться вам їх оплачувати зазвичай не повідомляють. Саме тому, ми рекомендуємо вам завжди самостійно контролювати куди ідуть ваші гроші, перевіряти наявність підключених послуг, тощо.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version