Home Новини сучасних технологій Названо топ 3 смартфона для ігор дешевше 4000 грн

Названо топ 3 смартфона для ігор дешевше 4000 грн

0

Сьогоднішня підбірка розрахована на тих читачів, які полюбляють мобільний геймінг, але не хочуть переплачувати за ігрові смартфони. Відповідно, зараз буде названо топ 3 смартфона для ігор дешевше 4000 грн, тобто топ бюджетних ігрових смартфонів. Щоб краще підібрати смартфони, будуть використовуватися тільки ті, які непогано показують себе під час гри в PUBG.

Vsmart Joy 4

Цілком очікувано, що в рейтинг потрапив Vsmart Joy 4, оскільки це відносно новий виробник смартфонів (з В'єтнаму) і пропонує він непогані смартфони за надзвичайно приємними цінами. Стосовно характеристик, то цей смартфон отримав Snapdragon 665, 6,53-дюймовий IPS дисплей, 3 Гб оперативної та 64 Гб внутрішньої пам’яті, об'ємний акумулятор на 5000 мАг з підтримкою швидкої зарядки та NFC. В PUBG смартфон видає в середньому 30 - 40 FPS і це при максимальних налаштуваннях. Цей смартфон досить складно знайти в Україні, але якщо вам це вдасться, то його ціна не перевищує 3 600 грн.

Redmi 9

Це також цілком очікуваний смартфон в цьому рейтингу, оскільки він отримав хороші характеристики для своєї ціни. Смартфон Redmi 9 оснащений процесором Helio G80, 6,53-дюймовим IPS дисплеєм, оперативною пам'яттю на 4 Гб та внутрішньою на 64 Гб. Крім цього, він отримав великий акумулятор на 5000 мАг з підтримкою швидкої зарядки на 18 Вт. В PUBG можна отримати 25 FPS і також при максимальних налаштуваннях. Цей смартфон можна купити в Україні за 3900 грн.

Cubot Note 20 Pro

Ще один бюджетний геймерський смартфон, який отримав процесор Helio P60, оперативну пам'ять на 8Гб, внутрішню на 128 Гб, NFC, акумулятор на 4200 мАг з підтримкою швидкої зарядки на 10 Вт та 6,5 -дюймовий IPS дисплей. Цей смартфон гідний конкурент попереднім смартфонам, але в PUBG видає лише 20 FPS. В Україні його можна придбати за 3500 грн.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version