Home Новини сучасних технологій Українцям розповіли, що необхідно робити із знайденою банківською карткою

Українцям розповіли, що необхідно робити із знайденою банківською карткою

0

Уявимо ситуацію, що ви випадково знайшли (або побачили) чужу банківську карту біля смітника, на зупинці, біля банкомата або ж в якомусь іншому місці і задумалися, що з нею робити. Сьогодні українцям розповіли, що необхідно робити із знайденою банківською карткою.

І так, ви побачили банківську картку ПриватБанк (або ж іншого банку) і не знаєте як правильно поступити.

Найперше, не рекомендується забирати знайдену карту собі та йти перевіряти її баланс і тому подібне. Банкомат оснащений камерами і таким поступком ви тільки накличете на себе неприємності.

Також не варто брати картку додому та шукати її власника за допомогою соціальних мереж за допомогою фото картки з двох сторін. За це вас також ніхто не похвалить.

Найголовніше, це не потрібно пробувати нею розрахуватися в магазинах, оскільки це кримінальна відповідальність.

Непоганий вихід із ситуації, це просто розрізати цю картку або ж зламати, щоб шахраї не змогли нею скористатися.
Якщо недалеко від вас буде розміщуватися відділення банку, якому належить ця картка, то можна віднести її туди та розказати де ви її знайшли. В ідеальному випадку, співробітники заблокують та перевипустять банківську карту і повідомлять її власника.

Найкращим варіантом буде просто пройти повз картку і не чіпати її, оскільки велика ймовірність, що картку вже заблокували і нею вже ніхто не зможе скористатися. Крім цього, ви уникнете зайвих проблем, пояснюючи звідки ви отримали цю картку і тому подібне.

Найправильнішим рішенням буде те, яке ви приймете особисто. Важливо, щоб ви не використовували картку у своїх корисних цілях, оскільки ніхто не застрахований від того, що сам загубить свою банківську картку. Думаємо, що було б неприємно, якби ви загубили картку і нею хтось скористався.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version