Home Новини сучасних технологій Як за допомогою trade-in придбати новий смартфон, та отримати на нього непогану...

Як за допомогою trade-in придбати новий смартфон, та отримати на нього непогану знижку

0

Смартфони сьогодні оновлюються на ринку з неймовірною швидкістю, відповідно наші ґаджети дуже швидко застарівають. Багато користувачів весь час слідкують за новинками, проте оновлювати їх весь час не мають змоги. Саме тому, в цій статті ми поговоримо про можливості використання програми обміну старих ґаджетів на нові – trade-in (трейд-ін).

Програма trade-in дає можливість придбати вам новий смартфон із знижкою прямо зараз. Скористатись послугою трейд-ін можна в салонах мобільних операторів чи інших спеціалізованих магазинах. Окрім цього, за таких умов ймовірність шахрайства практично відсутня, так як здійснюєте ви таку операцію в офіційних представництвах.

Для покупки смартфона за допомогою послуги трейд-ін необхідно знайти магазини, які надають такі послуги та дізнатись, чи входить ваш смартфон в список можливих для обміну ґаджетів. Звернувшись в салон вам не потрібно представляти усі комплектуючі до вашого старого смартфона, його гарантійний талон та чек, так як прийматиметься лише безпосередньо сам смартфон.

Співробітники салону проведуть певне обстеження апарату, перевірятиметься його оригінальність, зовнішній вигляд та інші параметри. Далі вам назвуть ціну вашого старого ґаджета, яка і буде виступати в ролі знижки на ваш новий пристрій. Таким чином ви зможете оновити свій смартфон з значною знижкою, відповідно не доведеться довго чекати на появу необхідних коштів.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version