Home Новини сучасних технологій Названо найвигідніші смартфони Xiaomi весною 2021 року

Названо найвигідніші смартфони Xiaomi весною 2021 року

0

Смартфони Xiaomi надзвичайно популярні серед українців саме за співвідношення якості-ціни, тому логічно, що більшість їхніх смартфонів вже вважаються вигідною поrупкою. Традиційно (і це правильно) придбати смартфон Xiaomi дешевше звичайного, буде ще вигіднішою покупкою, тому зараз буде названо найвигідніші смартфони Xiaomi весною 2021 року. Варто зауважити, що в цю підбірку також ввійшов смартфон POCO, який ще можна вважати суббрендом Xiaomi.

Xiaomi Redmi 9 3 / 32GB (NFC)

Традиційний смартфон від Xiaomi, який можна побачити в більшості рейтингів і це не просто так. Він бюджетний і ще й до того якісний. Він отримав великий 6,53-дюймовий дисплей, квадрокамеру (13 МП, 8 МП, 5 МП, 2 МП), оперативну пам'ять на 3Гб (що по бюджету ідеально), 32 Гб внутрішньої пам’яті, підтримку NFC, великий акумулятор на 5020 мАг та підтримку швидкої зарядки на 18 Вт.

Якщо сильно захотіти, то недоліком цього смартфона можна назвати його камери, які трошки слабкі. З іншої сторони, якщо згадати вартість смартфона (3 500 грн), то всі його недоліки, вже не такі й недоліки.

Xiaomi Redmi Note 9T 4 / 128GB

Цей смартфон можна з легкістю віднести до останніх новинок Xiaomi, оскільки він був представлений на початку цього року. Redmi Note 9T 4 / 128GB отримав великий 6,53-дюймовий дисплей, систему потрійних камер (48 МП, 2 МП, 2 МП), процесор Dimensity 800U, 4Гб оперативної та 128 Гб внутрішньої пам’яті, стереозвук, захист IP53 та акумулятор на 5000 мАг (з підтримкою швидкої зарядки 18 Вт). Як бачите, в цього смартфона характеристики дещо кращі за попередній смартфон, але ціна також вища — 6000 грн.

Xiaomi Poco F3

Напевно накращий смартфон, який відноситься до субфлагманів, який вийшов під керівництвом Xiaomi і брендом POCO. Цей смартфон був представлений тільки нещодавно і в найближчий час він вже буде доступний в Україні. POCO F3 пропонує відмінні характеристики за невеликі гроші. За 12 000 грн ви отримуєте 6,67-дюймовий дисплей з швидкістю оновлення 120 Гц, процесор Snapdragon 870, 6 Гб оперативної пам’яті, 128 Гб внутрішньої пам’яті, підтримку 5G (в найближчому майбутьому стане в нагоді), NFC, акумулятор на 4520 мАг з підтримкою швидкої зарядки на 33 Вт та систему потрійних камер (48 МП, 8 МП, 5 МП).

Знову ж таки, якби камери були кращими, то цей смартфон можна було б назвати флагманом. З іншої сторони, за 12 тис. грн. це й так чудовий смартфон.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version