Home Новини сучасних технологій Названо основні недоліки використання месенджера WhatsApp на комп’ютері

Названо основні недоліки використання месенджера WhatsApp на комп’ютері

0

Про месенджер WhatsApp чули більшість із нас, і така ж кількість ним користується як основним месенджером. Так ось, всім відомо, про класичний метод використання месенджера на смартфоні, але мало хто знає, що месенджер можна використовувати і на ПК. Тут можливі два варіанти використання: за допомогою офіційної програми для ПК та в браузері. Переваги використання месенджера в такому варіанті назвемо в наступному матеріалі, а зараз буде названо основні недоліки використання месенджера WhatsApp на комп’ютері. Традиційно, це тільки наша точка зору і вона може відрізнятися від вашої.

Першим недоліком можна назвати те, що користуватися месенджером на ПК можна тільки в тому випадку, якщо смартфон ввімкнений, в іншому випадку, ви не зможете використовувати WhatsApp на ПК. Хоча такі обмеження зроблені в цілях безпеки, але на практиці це не завжди зручно.

Другим недоліком можна назвати те, що на WhatsApp для ПК приходять не всі повідомлення. Особливо це помітно тоді, коли ви паралельно використовуєте версію для смартфона і для ПК. Хоча таке трапляється не часто, але все ж трапляється.

Через Web-версію відсутня можливість здійснювати дзвінки, а програма для ПК дозволяє це робити. Мінусом можна назвати те, що не всі ПК зможуть повноцінно використовувати додаток WhatsApp. Оскільки він досить “важкий”, особливо для старих ПК.

Також можна помітити, що повідомлення приходять із запізненням (досить часто) на Web-версію і на програму для ПК.
І останнім мінусом є те, що отримані вкладення не можна переглянути на ПК, якщо вони були видалені на смартфоні. Навіть в тому випадку, якщо ви одночасно використовували і смартфон, і ПК.

Як бачите, серйозні недоліки у WhatsApp для ПК відсутні і ним все рівно практичніше користуватися із ПК версії, ніж із версії для смартфона.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version