Home Новини сучасних технологій Названо комп’ютерні пристрої з минулого, якими вже ніхто не користується

Названо комп’ютерні пристрої з минулого, якими вже ніхто не користується

0

Технології розвиваються неймовірно стрімко, відповідно ми досить швидко забуваємо про те, чим користувались раніше. Давайте сьогодні згадаємо декілька пристроїв, якими точно користувався кожен із нас років 10-15 тому.

CD / DVD – дисковод

Зараз диски практично повністю відійшли, а раніше практично вся інформація записувалась на них і користувались ми ними всі. Напевно, в кожного з нас, в дома досі є цілі збірки таких дисків із музикою, фільмами чи фотографіями. Сьогодні вбудовані DVD-дисководи уже досить рідко зустрічаються і на ноутбуках.

Floppy-дисковод

Даний пристрій також уже рідко де зустрінеш, а раніше його досить часто використовували на уроках інформатики. На них досить зручно було записувати та переносити невеликі файли, коли під рукою не було дисків чи не було потреби записувати невеликий матеріал на нього.

Захисний фільтр для ЕПТ

Даний захисний фільтр раніше використовувався на старих моніторах для зменшення впливу шкідливого випромінювання (ультрафіолетового, рентгенівського) ЕПТ-моніторів на здоров’я користувачів. А також вони підвищували контрастність зображення.

А чи користуєтесь ви сьогодні хоча б одним із цих пристроїв?

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version