Home Новини сучасних технологій Названо кращі безкоштовні антивіруси для смартфонів на Android

Названо кращі безкоштовні антивіруси для смартфонів на Android

0

Останнім часом в мережі все частіше поширюються віруси для смартфонів, які шпигують за їхніми власниками. Такі проблеми актуальні не тільки для додатків, які були завантажені з сторонніх ресурсів, а й для додатків, які були завантажені з офіційних магазинів Google, Apple або ж Huawei . Крім стандартних рекомендацій стосовно захисту смартфона та правильного користування інтернетом, також рекомендується використовувати антивірусні програми для смартфона. Щоб вам було легше зробити вибір, буде названо кращі безкоштовні антивіруси для смартфонів на Android. В даному випадку, відмітимо 5 популярних антивірусів, які завантажують більшість власників смартфонів.

На п’ятій сходинці розмістився безкоштовний антивірус Bitdefender Free Antivirus. Це досить простий у користуванні антивірус , який отримав інтуїтивний інтерфейс, та ще й не перевантажує систему смартфона. Його особливістю можна назвати те, що він може працювати й на старих смартфонах.

На четвертому місці розмістився  Sophos Intercept X. Він також безкоштовний і з простеньким інтерфейсом. Цей смартфон вміє сканувати смартфон на файли, які можуть нашкодити вашому смартфону. Також цей антивірус вміє сканувати весь ваш інтернет-трафік і додатково, захищає ваше Wi-Fi підключення. Фактично, його функціонал відповідає більшості платних антивірусів.

На третій сходинці нашого рейтингу розмістився Avast, який відомий своїм захистом ПК та смартфонів. Функціонал Avast традиційний для більшості антивірусів, оскільки включає в себе сканування смартфона, блокування небажаних викликів, можливість встановлення паролів на додатки. Найбільшим його недоліком є те, що на старих та слабких смартфонах він може погано працювати і сильно навантажувати їх.

На друге місце поставимо Avira, яку також знають власники ПК. Цей антивірус отримав все те, що й попередні антивіруси в рейтингу, тільки додатково він отримав ще й можливість сканування підключених пристроїв до смартфона. Також цей антивірус досить економний в плані споживання заряду акумулятора.

На першому місті розміщується вітчизняний антивірус - Zillya! Антивірус. Окрім того, що він вітчизняний, він ще й добре справляється з своїми обов’язками, та ще й безкоштовний. Крім цього, він ще й “легкий” і працює на будь-яких смартфонах.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version