Home Новини сучасних технологій Що робити, якщо ви зламали банківську картку ПриватБанку?

Що робити, якщо ви зламали банківську картку ПриватБанку?

0

Щасливі власники банківських карт ПриватБанку часто стикаються з такими проблемами, як загублена картка, викрадена, застрягла в банкоматі або ж інші проблеми з нею. Зараз же розповімо, що робити, якщо ви зламали банківську картку ПриватБанку.

Скажемо так, ситуацій, які можуть до цього привести може бути достатньо. Серед найпопулярніших, це просто сісти на картку або ж неправильно витягувати її з банкомату. В будь-якому випадку, якщо картка зламана або ж “лише” трошки погнута, це вже проблема, оскільки банкомат такої картки вже не прийме і зняти готівку з неї вже не вийде. Старатися її вирівняти (якщо вона сильно зігнулася) або клеїти скотчем ( якщо вона зламана) не варто, оскільки банкомати зразу “бачать”, що картка пошкоджена і просто не повернуть її вам. Так що ж робити в такій ситуації?

Вихід в даному випадку один — перевипуск картки. Для цього відвідайте найближче відділення ПриватБанку, поясність свою ситуацію, а ще краще покажіть свою картку та очікуйте на нову. Якщо у вас картка іменна, то прийдеться зачекати на неї (зазвичай іменну видають від 3-х днів і до 2-х тижнів). Якщо ж ви не бажаєте так довго чекати, то можете перевипустити собі неіменну картку або моментальну, оскільки такі картки видають зразу на місці.

А що робити, якщо виникла необхідність в готівці, але нема картки, щоб її зняти в банкоматі? Для початку, якщо у вас картка безконтактна і поряд є банкомат ПриватБанку з підтримкою цієї технології, то можете вільно знімати готівку таким способом.

Якщо ж у вас звичайна картка, то можна скористатися Приват24 та зробити переказ коштів на іншу картку, та з неї зняти готівку. Якщо у вас відсутня додаткова картка (а ми рекомендуємо таку мати якраз для таких ситуацій, більше про переваги наявності двох карток читайте в нашому попередньому матеріалі). В іншому випадку створіть віртуальну картку в Приват24 та розраховуйтесь нею всюди, де це тільки можливо.

В найгіршому випадку, просто зробіть переказ певної суми на рахунок вашого родича або друга, та попросіть його дати вам взамін готівку або ж зняти необхідну суму.

Щоб уникнути таких непередбачуваних ситуацій та незручностей, користуйтесь банківською карткою правильно і обережно.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version