Home Новини сучасних технологій Названо способи, які допоможуть захистити ваш банківський рахунок в ПриватБанк від...

Названо способи, які допоможуть захистити ваш банківський рахунок в ПриватБанк від шахраїв

0

Останні декілька років шахраї все більше націлені на клієнтів Приватбанку і це цілком логічно, враховуючи те, скільки в нього активних клієнтів. Цілком логічно, що більшість клієнтів стурбовані безпекою свої коштів, навіть не дивлячись на те, що в ПриватБанку досить серйозно відносяться до безпеки рахунків. Якби не було, але випадків, коли в клієнтів викрадали кошти, було цілком достатньо. В даному випадку буде названо способи, які допоможуть захистити ваш банківський рахунок в ПриватБанк від шахраїв.

Для початку варто розуміти, що банківська карта це тільки ключ до вашого рахунку в ПриватБанк. Тобто при використанні картки, ви підтверджуєте, що ви являєтеся справжнім власником банківського рахунку і тільки тоді, вам віддають кошти з нього. В даному випадку, формально, захист ваших коштів залежить від захисту вашого банківського рахунку, а щоб отримати доступ до нього, необхідно отримати доступ до Приват24, а значить і доступ до вашого смартфона (з встановленим додатком) та доступ до вашої SIM-карти.

То який же секретний спосіб захисту коштів? Для початку, необхідно захистити банківську карту, а саме нікому не повідомляти пін-код вашої картки, та нікому не віддавати її, навіть своїм близьким. Також не варто зберігати на своїй картці великі суми коштів та встановити ліміт на зняття готівки і на інтернет-покупки. Ви запитаєтеся, а де ж тоді зберігати кошти? Скористайтеся такою послугою, як віртуальна банківська картка, та зберігайте на ній всі свої кошти і тоді, коли виникне необхідність в готівці, або ж покупках в магазинах за допомогою картки, то просто відправляєте на неї необхідну суму.

Наступним кроком стане захист вашого смартфона, а саме захист смартфона при розблокуванні. Додайте або захист у вигляді пін-коду, або відбитків пальців, або ж Face ID. Далі встановіть складний пароль в Приват24 - чим складніше, тим краще.

Також для додаткового захисту можна скористатися такою послугою ПриватБанк, як Скарбничка. Навіть вона зможе допомогти у випадку втрати смартфона і доступу до нього. Яким чином ви запитаєтеся? Відповідь досить проста — кошти, які зберігаються в Скарбничці (та й саму Скарбничку) не так легко знайти, оскільки в Приват24 спочатку висвітлюються тільки кошти на банківських картках і тільки потім на депозитах.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version