Home Новини сучасних технологій Названо маловідому функцію безпеки в браузері Google Chrome

Названо маловідому функцію безпеки в браузері Google Chrome

0

Браузер Google Chrome вважається одним із найпопулярніших браузерів, а якщо конкретніше, то він займає перше місце серед всіх інших браузерів. Причин його популярності цілком достатньо, де найпопулярнішою є його швидкість роботи, великий набір додаткових функцій та доступність на всіх можливих розумних пристроях. Ще одною причиною, чому ним користується велика кількість користувачів, це те, що він попередньо встановлений на всіх Android-смартфонах, а для більшості людей, нема різниці, яким браузером користуватися. Зараз же буде названо маловідому функцію безпеки в браузері Google Chrome, якою мало хто користується, але вона стане в нагоді всім.

Так ось, ця функція стане в нагоді активним користувачам інтернету, або "серферам", які переглядають велику кількість інтернет-сторінок. Функція, про яку зараз піде мова, називається "Сувора ізоляція сайту" і полягає вона в тому, що кожен сайт, який ви відвідуєте, запускається в окремому ізольованому процесі. Таким чином, при перегляді того чи іншого сайту, всі процеси будуть обмежені тільки конкретним сайтом.

Щоб запустити в браузері Google Chrome функцію "Сувора ізоляція сайту", необхідно власне відкрити браузер, та в адресній строці ввести "chrome://flags" та натиснути Enter. Далі необхідно ввести в пошук наступну фразу - "Strict Extension Isolation" і також тиснемо на Enter. Наступним кроком стане натискання на Enabled.

Названо маловідому функцію безпеки в браузері Google Chrome

Все, функція активована і ваш браузер Chrome тепер набагато безпечніший. Серед недоліків цієї функції можна назвати те, що при ввімкненій функції "Сувора ізоляція сайту", дещо підвищиться використання оперативної пам'яті (10-15%), тому для слабких ПК цей спосіб не рекомендований.

Також нещодавно стало відомо, шо українці в черговій небезпеці. За допомогою Google Chrome викрадають дані банківських карт.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version