Home Новини сучасних технологій Названо метод боротьби з нав’язливими дзвінками від ПриватБанк

Названо метод боротьби з нав’язливими дзвінками від ПриватБанк

0

Нав’язливі дзвінки ми можемо отримувати не лише від шахраїв та інтернет-магазинів, а й від організацій від яких цього не очікували. Зараз мова йде про українські банки, зокрема це може торкнутись клієнтів Ощадбанку, ПриватБанку чи навіть Кредобанку.

Найчастіше постійними дзвінками турбують клієнтів, які цікавились кредитами та залишати заявку на можливість його отримання. Навіть якщо ви відмовились від отримання кредиту після запропонованих вам умов, це нікого не зупинить і настирливі дзвінки не припиняться. Для уникнення таких дзвінків ви можете встановити спеціальний додаток та заблокувати номер телефону, дзвінки від якого вас турбують або ж спробувати декілька інших варіантів.

Найпростішим методом, який повинен вам в цьому допомогти, це самостійно набрати номер організації, яка вас турбує та попросити, що б вони відмітили ваш номер «не турбувати». Такий метод в багатьох випадках має позитивний результат, проте не у всіх.

Якщо перший метод не надав вам бажаного результату і продзвін вашого номеру все ще продовжується, при розмові із представниками банку чи іншої організації уточніть чи у них є письмова згода на рекламні дзвінки. Навіть якщо у них є підстави для таких дзвінків, варто спробувати відкликати свою згоду на обробку персональних даних. Це можна здійснити в усній формі через оператора, написати лист в електронному варіанті та направити в відповідну організацію або ж особисто звернутись в банк (організацію) та особисто скласти лист про відкликання згоди на використання ваших персональних даних. Даний метод дещо складніший, але якщо дзвінки тривають справді довгий час та не припиняються, то варто з цим боротись.

Окрім цього, ви можете залишити відгук на офіційному сайті чи інших сайтах типу «мінфін» щодо банку, з яким у вас виникли проблеми чи іншої організації. Зазвичай на негативні відгуки представники організацій відповідають досить швидко та намагаються якнайшвидше вирішити наявні проблеми.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version