Home Новини сучасних технологій Названо можливі варіанти використання старого смартфона

Названо можливі варіанти використання старого смартфона

0

Якщо ви відноситесь до тих людей, які при покупці нового смартфона старий телефон також залишають в себе, тоді залишайтесь з нами. Сьогодні ми поговоримо про можливі варіанти використання старого смартфона, які точно вам пригодяться.

На ринку смартфони оновлюються дуже швидко, проте це не означає, що наші старі телефони встигли витратити свій ресурс. А враховуючи те, що більшість з них обладнані потужними процесорами, відповідними дисплеями та зручною операційною системою, їх можна використовувати в побуті і дальше. Тепер детальніше.

Медіаплеєр

Це найпростіший варіант використання старого смартфона. Підключаємо до нашого телефону колонки та використовуємо тачпанель як пульт управління. Такий ґаджет чудово розміститься на кухні або на літній терасі.

IP-камера

На вашому старому смартфоні точно є камера, яку з легкістю можна використовувати для стеження за дітьми. Вам знадобиться лише штатив для фіксації телефону та встановлення програми IP-Webcam.

3G / 4G модем

Тут вам не знадобляться ніякі додаткові пристрої, так як можливість роздачі Wi-Fi передбачена виробниками смартфона та її налаштування ви можете знайти в параметрах телефону.

GPS-навігатор

Розмістивши телефон у машині, ви можете без проблем використовувати його як GPS-навігатор. Просто закріпіть телефон в автомобілі та завантажте на нього відповідну програму.

Окрім вище зазначених варіантів використання старого смартфону, ви можете також перетворити його на відеореєстратор, радіоняню чи навіть Smart-TV. Просто встановіть відповідну програму на смартфон та користуйтесь усіма його можливостями.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version