Home Новини сучасних технологій Названо найбільш часті помилки, які допускають покупці купуючи смартфон

Названо найбільш часті помилки, які допускають покупці купуючи смартфон

0

Купівля смартфонів тема актуальна, відповідно і помилок в такій, на перший погляд, легкій справі, досить велика частина користувачів допускається щораз більше. Навіть не дивлячись на те, що інформації щодо рекомендацій покупки телефонів є достатньо, дотримуються їх не всі. Саме тому, в даній статті, ми назвемо 3 самі прості, при цьому найбільш часті помилки, які допускають покупці купуючи смартфон.

Перша помилка – купівля смартфона з вітрини. Інколи такі моделі можуть продаватися із незначною знижкою, але на нашу думку, воно цього не варте. А все тому, що товар на вітрині весь час перебуває в робочому режимі, ним весь час користуються відвідувачі магазину, відповідно немає гарантій, що нікому він не падав з рук та не завдав, можливо і не помітних, але механічних пошкоджень Та сама ситуація відбувається із зносом як певних деталей апаратної частини, так і акумулятора.

Друга помилка – сумнівний продавець чи магазин. Якщо ви маєте сміливість купувати ґаджети в переходах чи простих кіосках, будьте готові до того, що в таких місцях ви можете придбати репліку, без будь-яких документів та гарантії. Окрім цього, вам можуть продати і крадений телефон, а довести, що ви його купили буде досить складно.

Третя помилка – покупка смартфона за порадою продавця. Перед тим як вибирати ґаджет, краще спочатку перегляньте доступні варіанти в інтернет-магазинах чи почитайте рейтинги / підбірки смартфонів, ознайомтесь з усіма характеристиками, а тоді йдіть безпосередньо в магазин та потримайте телефон в руках. Ви можете обрати кілька моделей, а безпосередньо в магазині уже вибрати найкращий для вас.

Довіряти вибір смартфона продавцю не рекомендується, оскільки ви не можете бути впевнені, що натрапили на добросовісного продавця, який зможе запропонувати вам справді потрібну модель чи не переконає вас купити смартфон більш старшого року випуску, чи з завищеною ціною.

Також нещодавно було названо сім ознак, що ваш смартфон вже застарілий.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version