Реклама

Названо найдоступніший ексклюзивний смартфон з 256 Гб внутрішньої пам’яті

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Останнім часом все більше смартфонів продається з обмеженою внутрішньою пам’яттю, яку не можна розширити за допомогою microSD. Виробники смартфонів (особливо відомі бренди), відмахуються тим, що з відсутністю додаткових слотів можна покращити захист смартфона від вологи та пилу. На ділі, це все зводиться до того, щоб нам запропонувати збільшений асортимент одного й того самого смартфона, а саме з 64Гб, 128 Гб, 256 Гб та 512 Гб внутрішнього сховища. Так ось, залишилися ще деякі виробники смартфонів, які не змушують користувачів переплачувати за внутрішню пам’ять і залишають слоти в смартфонах під microSD і компанія TCL одна з них. Зараз же, буде названо найдоступніший ексклюзивний смартфон з 256 Гб внутрішньої пам’яті від компанії TCL.

Чому ж він такий ексклюзивний? Відповідь проста - знайти цю версію смартфона в Україні складно. Мова зараз йде про смартфон TCL 10L 256ГБ. Крім внутрішньої пам'яті та ексклюзивності, він ще й вважається максимально доступним серед конкурентів. Його характеристики також не з гірших. Смартфон TCL 10L можна з легкістю віднести до середньобюджетних.

Цей смартфон отримав великий 6,53-дюймовий IPS дисплей з частотою оновлення 60 Гц. Працює смартфон від процесора Qualcomm Snapdragon 665 в парі з 6 Гб оперативної та 256 Гб внутрішньої пам'яті. Крім цього, він отримав квадрокамеру з основною  48 Мп та додатковими 8 Мп + 2 Мп + 2 Мп.

Стосовно автономності, то в смартфона з цим відсутні проблеми, оскільки живиться він від акумулятора 4000 мАг, тобто на півтора дня його цілком достатньо. Також цей смартфон отримав модуль NFC та актуальні стандарти зв'язку Wi-Fi 5 і Bluetooth 5.0. Якщо пощастить знайти його в Україні, то придбати його можна за 8 000 грн.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Xiaomi готуються оголосити смартфони Mi 10T Pro і Мі 10T

Xiaomi готуються оголосити смартфони Mi 10T Pro і Мі 10T до кінця цього місяця. Подейкують, що в лінійці також...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -