Реклама

Названо найгірші моделі iPhone, які випускали Apple

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Ні для кого не секрет, що компанія Apple асоціюється з якісними смартфонами, які відпрацюють багато років і на них не буде ніяких нарікань. Крім цього, всі знають, що Apple iPhone найсучасніші смартфони, які мають преміальний вигляд і до всього ще й одні з найдорожчих. Як і всі компанії, в Apple також не все йде ідеально і часом вони випускають такі пристрої, які дивують навіть найбільших шанувальників бренду. Відповідно, зараз буде названо найгірші моделі iPhone, які випускали Apple і розпочнемо з найстарших моделей.

  1. iPhone 4

Цей смартфон презентували як щось неймовірне, із сучасним дизайном та інноваційними можливостями. Дійсно, заперечувати його сучасний дизайн ніхто не буде, особливо з врахуванням того, що це був 2010 рік. Практично всі відомі виробники смартфонів почали запозичувати елементи дизайну для своїх розробок, тому про вдалий експеримент з дизайном все зрозуміло.

Проблема цього смартфона полягала саме в програмному забезпеченні, яке було досить криве і власники цих смартфонів часто скаржилися на проблеми з ним. Найперше, що приходить на думку, це проблеми із антеною, яка могла просто не ловити зв’язок, якщо ви неправильно взяли смартфон в руки.

  1. iPhone 5c

Можна вважати, що компанія Apple спробувала ввірватися в бюджетний сегмент, випустивши дешеву версію популярного iPhone 5. Різниця між оригінальною "п'ятіркою" та "с" полягала не тільки в гірших характеристиках, а ще й в тому, що "с" отримав пластиковий корпус. Дійсно, виглядало це несерйозно і більшість фанатів бренду також не оцінили такого підходу. В результаті, смартфон провалився в продажі і став одним із найгірших смартфонів Apple.

  1. iPhone 6 Plus

В трійці невдалих смартфонів Apple опинилася модель iPhone 6 Plus, або як її ще називали "кришталева", "м’яка" і "банан". Причина, через яку смартфон отримав такі клички (і багато інших) полягала в тому, що Apple зробили цей смартфон реально слабким, а якщо точніше, то його каркас не був підсиленим. В результаті, при мінімальному натисканні на смартфон, він зразу гнувся.

Ще одна причина, чому він такий невдалий, це мала кількість оперативної пам'яті (1 Гб), якої було мало навіть при повсякденному користуванні. Варто не забувати, що коштував він також не дешево, це ж Apple.

Як бачите, в Apple також виходили невдалі смартфони, які з тих чи інших причин провалювалися в продажах і змушували Apple виправлятися в наступних смартфонах.

Також нещодавно було названо причину непопулярності месенджера Viber, серед власників iPhone.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Чому українці досі користуються кнопковими телефонами?

Якщо ви звертали увагу, то останнім часом знову можна помітити велику кількість людей, які користуються звичайними телефонами. З одної...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -