Реклама

Названо найкращих виробників смартфонів на думку експертів

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Як ви вже знаєте, зараз на ринку присутня велика кількість виробників смартфонів, які в певній мірі досягли кращого або гіршого результатів. Зараз же мова піде про тих виробників смартфонів, які найкраще показали себе на нашому ринку.

№5 — Huawei

Компанія Huawei завжди входила в трійку найкращих виробників смартфонів на ринку України. Зараз вона дещо здала позиції, а все через санкції з сторони США, через що всі пристрої Huawei позбулись сервісів Google. Також Huawei позбавили можливості купляти топові комплектуючі в провідних компаній. Навіть не дивлячись на ці всі обмеження, флагманські смартфони Huawei показали вражаючі результати.

№4 — OnePlus

Компанія OnePlus успішно з’явилася на ринку України і досить швидко відтіснила Huawei. Компанія більше орієнтована на флагманські смартфони і це в неї виходить непогано, оскільки в світових рейтингах смартфонів, представники OnePlus завжди входять в десятку найкращих.

№3 — Xiaomi

Китайська компанія Xiaomi входить в трійку найкращих не просто так, оскільки в неї армія шанувальників в Україні. Причиною такої популярності можна назвати бюджетні смартфони та флагманські смартфони (дешевші за конкурентів). Крім цього, компанія Xiaomi може запропонувати велику кількість різноманітних ґаджетів, які також відносяться до бюджетних.

№2 — Samsung

Без корейців також не обійшлося. Компанія Samsung в Україні надзвичайно міцно закріпилася і пропонує велику кількість смартфонів та й інших розумних пристроїв.
В Україні найбільшою популярністю користуються смартфони лінійки Galaxy A та Galaxy M, які відносяться до бюджетного сегменту, але пропоную цілком адекватні характеристики за свою ціну.

№1 — Apple

Не дивно, що на першому місці опинилася компанія Apple. Вона щорічно продає в Україні велику кількість своїх смартфонів. Для прикладу, останні смартфони, iPhone XS та iPhone 11 користуються шаленою популярністю серед українців. iPhone 12 також очікує така сама історія і він теж буде найпопулярнішим смартфоном через 1-2 роки.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Додаток Facebook отримує нову функцію

Додаток Facebook отримує нову функцію, а саме офіційні музичні відео. І уже в ці вихідні вона буде доступна для...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -