Реклама

Названо додатки, які захистять вас від крадіжки особистих даних з смартфона

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Ми живемо в такий час, що перебування в мережі вважається нормою і якщо людина не зареєстрована в соціальних мережах, месенджерах або не використовує електронну пошту, то це викликає подив. Використання вищезгаданих ресурсів робить наше життя простішим, приємнішим та легшим, але як завжди, є й зворотня сторона. Часті крадіжки персональних даних, злом облікових записів, шахрайства в інтернеті і багато іншого можуть залишити неприємні асоціації з інтернетом. Для того, щоб отримувати тільки позитивні враження від використання мережі, сьогодні було названо додатки, які захистять від крадіжки особистих даних з смартфона.

Access Dots

Напевно, це найпопулярніший додаток для тих, кого хвилює свій особистий простір. Цей додаток вираховує ті додатки, які починають використовувати на смартфоні мікрофон та камеру. Якщо якийсь додаток активував ці функції, на екрані відобразяться індикатори та перелік додатків, які починають за вами шпигувати без вашого дозволу. В такому випадку, необхідно переглянути список цих додатків, та вимкнути або видалити їх. Стосується це тих випадків, коли ви не використовували смартфон, а вони в фоновому режимі ввімкнули мікрофон та камеру. Додаток Access Dots працює в фоному режимі і не використовує багато оперативної пам’яті.

Fing

Додаток Fling працює за іншим принципом і в даному випадку, він показує хто підключений до вашої мережі. Там ви зможете знайти всі пристрої, які під'єдналися до вас. Маючи перелік пристроїв, ви можете легко визначити несанкційоване використання власної мережі, та попередити злом мережі.

Jumbo

Додаток Jumbo розрахований на активних користувачів соціальних мереж. Як відомо, соціальні мережі, в більшості випадків, завдають найбільшої шкоди користувачам. Якщо конкретніше, то багато ваших публікацій в минулому, можуть нашкодити вам в майбутньому. Це саме стосується і відправлених повідомлень та опублікованих зображень. Додаток Jumbo допомагає із видаленням старих публікацій і не тільки.

Norton App Lock

Це універсальний додаток, який підніме рівень захисту смартфона на новий рівень. За допомогою Norton App Lock можна встановити PIN-код для блокування екрану, різноманітних файлів та інших додатків (соцмереж, електронної пошти і навіть ігор).
Серед переваг цього додатку можна назвати те, що в ньому також присутня функція батьківського контролю, яка особливо буде корисна молодим батькам.

GlassWire

Останній додаток в нашому списку - GlassWire . Цей додаток контролює активність всіх додатків на вашому смартфоні і може показати вам, які додатки (та якою інформацією) діляться з операційною системою та іншими додатками. Всі дані, які збирає додаток GlassWire, зберігаються на смартфоні і не передаються стороннім додаткам.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Як від’єднати Instagram від Facebook

Від’єднання Instagram від Facebook – це проста процедура, яку можна зробити зі свого смартфону. Користувачі програми, доступної для мобільних телефонів Android та iPhone ( iOS ), можуть розділити дві соціальні...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -