Реклама

Як правильно обрати та не завантажити додатки з вірусом для вашого смартфону

Останні Новини

В даній статті ми поговоримо про те, як правильно обрати та не завантажити додатки (програми) з вірусом для вашого телефону. Це стосуватиметься додатків із Google Play, так як зазвичай ми вбиваємо назву або частину назви необхідного додатку та завантажуємо одразу ж перший наявний. Проте так доцільно завантажувати лише офіційні додатки соцмереж, усі інші варто перевіряти ретельніше.

Звісно, усі додатки перевіряються модераторами, проте і вони не в змозі простежити за всіма кодами. Тому якщо вам необхідно завантажити справді хороший додаток, то рекомендуємо вам дотримуватись певних правил.

Для початку рекомендується знайти офіційний сайт необхідного вам додатку або хоча б сайт розробників. Якщо ви знайдете ще й групу в соцмережах даного додатку, то це лише додаватиме йому плюсів.
Також варто звертати увагу на кількість завантажень та рейтинг. Краще звертати увагу на додатки, в яких кількість завантажень більше 10 000. Щодо рейтингу, то не рекомендується завантажувати додатки, які отримали менше трьох зірок.

Відгуки також зможуть розповісти вам достатньо інформації про додаток. Проте не завжди потрібно сліпо вірити відгукам, так як їх також можуть накрутити. Тут варто звертати увагу ще й на дату залишеного відгуку та співвідношення негативних до позитивних. Якщо хороші відгуки ідуть одні за одним та ще й дата їх розміщення однакова або одна за одною, то швидше за все вони неправдиві.

І ще один момент, так це реклама. Безкоштовні додатки без реклами можуть насторожувати, так як розробники повинні заробляти на них. Відповідно інформація про рекламу повинна бути зазначена в описі про нього, а також повинна бути можливість відключення реклами за кошти.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Отримано нові зображення Galaxy Note 20 Ultra

Ми уже не раз говорили про майбутні смартфони від Samsung - Galaxy Note 20 та Galaxy Note 20 Ultra....
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -