Home Новини сучасних технологій Названо найкращі смартфони Apple iPhone в 2021 році

Названо найкращі смартфони Apple iPhone в 2021 році

0

Не так давно компанія Apple представила свою нову лінійку смартфонів iPhone 12, і всі вже в режимі очікування iPhone 13, який повинен вийти в реліз осінню 2021 року. Зараз же поговоримо про ті iPhone, які можна придбати в цьому році і на даний момент. Зараз же нами було названо найкращі смартфони Apple iPhone в 2021 році. Вибір буде достатньо великий, оскільки на ринку доступні як 4 смартфони з лінійки iPhone 12, так і смартфони iPhone 11, iPhone XR, iPhone SE 2020.

1. iPhone 12 Pro Max

IPhone 12 Pro Max - це вершина iPhone, особливо якщо ви шукаєте великий дисплей. У цьому телефоні є все, починаючи з приголомшливого 6,7-дюймового OLED-дисплея, яскравого та барвистого; це ідеальне доповнення до найкращої у своєму класі системи камер для зйомки та насолоди від усіх фотографій та відео, які ви будете робити.

Pro Max має такі ж чудові функції камери, як і звичайний iPhone 12 Pro - включаючи Smart HDR 3, вдосконалений Magic Fusion для кращих деталей та портрети нічного режиму за допомогою нового датчика LiDAR. Але ви також отримуєте більший основний датчик для кращої роботи при слабкому освітленні та 2,5-кратний оптичний зум.

Ще однією причиною для покупки iPhone 12 Pro Max є час автономної роботи. Цей телефон протримався майже 11 годин на нашому тесті веб-серфінгу 5G, що майже на 2 години довше, ніж звичайний iPhone 12 Pro. Чудовий швидкий процесор A14 Bionic, можливість 5G та сенсорний дисплей Ceramic Shield доповнюють функції цього шедевра.

2. iPhone 12 Pro

Названо найкращі смартфони Apple iPhone в 2021 році

Apple не сильно стримувала iPhone 12 Pro. Телефон працює на A14 Bionic - найшвидшому мобільному процесорі і пропонує сумісність з 5G, незалежно від того, яку мережу побудував оператор бездротової мережі. Три задні камери попередніх моделей iPhone Pro тепер доповнені датчиком LiDAR для покращених функцій фото. І Apple зробила все це, тримаючи ціну телефону на рівні 39 тис. грн.

Вам доведеться обійтися без включеного зарядного пристрою, але iPhone 12 підтримує новий інтерфейс Apple MagSafe, в якому бездротова зарядка магнітно прикріплюється до задньої панелі телефону для більш стабільного заряджання. 

Камери на iPhone 12 Pro насправді радують, особливо зараз, коли портретний режим працює вночі і ви можете використовувати нічний режим як з надширокою камерою, так і з фронтальною камерою TrueDepth. Цей телефон пропонує найкраще, що може запропонувати Apple, без необхідності заходити занадто далеко за межу в 40 тис. грн.

3. iPhone 12 mini

Якщо ви шукаєте компактний iPhone, шукайте не далі iPhone 12 mini. Це найменший телефон, який виробляє Apple - так, менше, ніж iPhone SE - але він не обмежений новими функціями. Ви отримуєте той самий процесор A14, який зустрічається в інших моделях iPhone 12, а задні камери на iPhone 12 mini такі ж вражаючі, як і на більшому iPhone 12.

Як і решта лінійки iPhone 12, iPhone 12 mini пропонує підключення 5G, підтримуючи всі смаки швидшого мережевого стандарту. Сюди входить mmWave 5G, що особливо вражає, враховуючи кількість антен, які Apple мала помістити всередині такого компактного телефону. І міні має найпривабливішу ціну за будь-який новий iPhone, починаючи з 26 тис. грн. Загалом, iPhone 12 mini - один із найкращих маленьких iPhone.

4. iPhone 12

IPhone 12 має багато найкращих аспектів iPhone 12 Pro, але за менші гроші - ця модель починається від 30 тис. грн. Але ви не робите занадто багато компромісів, щоб отримати цей більш доступний iPhone.

Зрештою, iPhone 12 має той самий процесор A14 Bionic і всебічне підключення 5G, що і більш дорога модель Pro. Ви отримуєте лише дві задні камери на iPhone 12, але вони працюють краще, ніж будь-коли, завдяки вдосконаленням програмного забезпечення, зробленим Apple. Новий об'єктив на основній камері в поєднанні з ширшою діафрагмою, ніж раніше, означає кращі фотографії в умовах недостатнього освітлення та чіткіші зображення в цілому.

РК-панель, яку Apple використовувала на попереднику iPhone 12, зникла, замінивши її OLED-екраном, який пропонує ті ж 6,1 дюйма дисплея, що і раніше. Ви все ще обмежені 64 ГБ пам’яті в базовій моделі і в комплекті з телефоном немає зарядного пристрою, але в іншому випадку це чудове доповнення до модельного ряду iPhone.

5. iPhone 11

IPhone 11 вже не новий смартфон, його замінили моделі iPhone 12 від Apple. Але він все ще доступний і є найменш дорогим, ніж коли-небудь - 19 тис. грн. Ця ціна в поєднанні з тим фактом, що процесор A13 Bionic все ще потужніший, ніж нещодавно випущені телефони Android, робить це вигідною покупкою навіть через рік після дебюту iPhone 11.

Як і у випадку з iPhone 12, ви відмовляєтесь від спеціального телеоб'єктива, оскільки iPhone 11 оснащений ширококутними і надширококутними шутерами на 12 Мп. Але він здатний отримати ті самі ефекти камери, що й решта членів сімейства iPhone 11, включаючи портретні знімки, надширококутні селфі та нічний режим для кращих фотографій при недостатньому освітленні. Ви також можете очікувати понад 11 годин автономної роботи від iPhone 11.

6. iPhone SE 2020

Ви не хочете купляти дорогий iPhone, тому Apple відродила iPhone SE через чотири роки після випуску оригінального недорогого компактного iPhone. IPhone SE 2020 трохи більший, ніж раніше - він використовує 4,7-дюймовий екран і форм-фактор припиненого iPhone 8, але він тримає низьку ціну, яка сподобається любителям iPhone, які шукають найкращу угоду.

Не тільки ціна робить iPhone SE таким привабливим. Телефон працює на тому ж процесорі A13, який ви знайдете в iPhone 11, тому iPhone SE залишатиметься найефективнішим телефоном протягом багатьох років, оскільки регулярні оновлення iOS додають нові функції. Ви отримаєте лише одну задню камеру з цим телефоном, але вона хороша, доповнена Neural Engine A13.

Якщо вам потрібна якась преміальна потужність у телефоні, який зручно лягає в одну руку, iPhone SE був побудований спеціально для вас.

7. iPhone XR

Якщо маленький екран iPhone SE вам не підходить, ви все одно можете придбати iPhone з великим дисплеєм і низькою ціною. Зараз iPhone XR коштує 19 тис. грн. і хоча телефону зараз більше двох років, він все ще є варіантом для людей, які не проти пожертвувати кількома функціями для менш дорогого пристрою. Насправді, ви навіть можете стверджувати, що iPhone XR є кращим смартфоном в порівнянні з iPhone SE.

XR має РК-панель, а не OLED-екран, який зустрічається в нових iPhone, і вам доведеться обійтися лише однією задньою камерою, тоді як подібні за розміром iPhone 11 і iPhone 12 мають дві лінзи. Але для багатьох користувачів це не буде суттєвою жертвою, особливо з огляду на те, що ви отримуєте взамін.

Незважаючи на те, що новіші моделі iPhone мають швидший процесор, A12 Bionic, що живить iPhone XR, все ще залишається потужним. IPhone XR також отримує чудовий час автономної роботи - нарівні з нашими тестами iPhone 11. Якщо ви цінуєте дизайн, ви оціните веселку кольорів, в яку входить iPhone XR. IPhone XR не надто компактний, але забезпечує чудовий баланс ціни та продуктивності.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version