Реклама

Названо найпопулярніші міфи про Microsoft Windows

Останні Новини

Повернемось до теми наших персональних комп’ютерів та ноутбуків і поговоримо про операційну систему Windows. Сьогодні ми розглянемо декілька міфів про Windows та спробуємо спростувати їх.

Перший міф пов’язаний із оновленням Windows, а саме з тим, що оновлення ламають систему, відповідно їх потрібно відключати. Цей міф є частково правдивий, а частково ні. І пов’язано це з тим, що певні оновлення справді можуть поламати що-небудь, якщо в них були допущені помилки. В такому випадку рекомендується встановлювати оновлення не одразу, а через певний час, за виключенням важливих оновлень щодо безпеки.

Другий міф говорить про те, що стара Windows в будь-якому випадку є краща ніж нова. Цей міф розповсюджують ті, хто встановлює на свої справді застарілі комп’ютери нову операційну систему та говорять про її некоректну роботу. Правда розповсюджуючи інформацію про несправність оновленої операційної системи, вони упускають момент щодо того, на який пристрій вони її встановили чи намагались встановити. Також в таку інформацію вірять ті, хто просто не сприймає нічого нового, складно переходить до нього та важко звикає. В будь-якому випадку, нова Windows буде краща за стару.

Третій міф – для нормальної роботи системи потрібно відключати файли підкачки, брандмауер та інші служби. Тобто для того, аби все працювали так як треба, вам потрібно відключити усі служби, які якраз цьому і сприяють. Абсурдна ситуація.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Украинцам предложили альтернативу скандальному WhatsApp

Стаття доступна українською...Украинцам предложили альтернативу скандальному WhatsApp в виде трех возможных мессенджеров. Альтернатива сейчас необходима как никогда, поскольку WhatsApp...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -