Home Новини сучасних технологій Названо найпопулярніші додатки, за допомогою яких батьки стежать за своїми дітьми

Названо найпопулярніші додатки, за допомогою яких батьки стежать за своїми дітьми

0

Сьогодні було названо найпопулярніші додатки, за допомогою яких батьки стежать за своїми дітьми. Згідно останньої інформації, наданою компанією Avast, велика кількість батьків стежить за своїми дітьми і в цьому їм допомагає компанія Stalkerware, яка пропонує 9 різноманітних додатків для стеження.

Як повідомляють в Avast, ці додатки, які коштують як чашка кави, пропонують батькам неетичний набір функцій, який включає в себе зчитування всіх отриманих смс на смартфон дитини, доступ до місцезнаходження, доступ до соціальних мереж, запис дзвінків, доступ до збережених фото та відео, доступ до історії браузера і навіть до дистанційного керування смартфоном.

Як видно, ці додатки розраховані на тих батьків, в яких відсутня довіра до своїх дітей і які не розділяють особистий простір своєї дитини.

Основний контингент компанії Stalkerware це ревниві чоловіки або дружини, або ж для роботодавців. Як виявилося, компанія також використовує страхи батьків для їхнього маніпулювання, а саме розказують про травлю дітей в школі, шахраїв та ще багато зла, яке в будь-якому випадку може зустрітися дитині в цьому світі. Найперше, рекомендується проводити батькам роз'яснювальні бесіди з своїми дітьми, щоб в них було розуміння хорошо і поганого, правильного і неправильного та безпечного і небезпечного.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version