Home Новини сучасних технологій Названо найпопулярніші скарги користувачів Instagram

Названо найпопулярніші скарги користувачів Instagram

0

Нещодавно ми висвітлювали неприязнь українців до соцмережі Facebook, тому вирішили проаналізувати відношення українців до Instagram. Нагадуємо, що цей додаток для обміну фото, відео та повідомлення досить популярний серед українців і не дивно, що його сильно критикують. Зараз мова піде про останнє оновлення, яке було випущене 4 березня 2021 року і поломало додаток, чим принесло великий дискомфорт користувачам. Зараз ITechNews буде названо найпопулярніші скарги користувачів Instagram.

Як ми писали вище, додаток було оновлено 4 березня і як завжди, воно принесло багато багів, які зараз вирішують. Для прикладу, один користувач скаржиться на те, що не може залишати коментарі, шрифт може бути надзвичайно маленьким і найбільшою проблемою стало те, що при використанні чорної теми, всі білі букви перетворюються в квадрати.
Інший користувач вже скаржиться на те, що в нього перестали завантажуватися повідомлення. Навіть не допомогло повне видалення та оновлення додатку.

Названо найпопулярніші скарги користувачів Instagram

Наступний користувач скаржиться на те, що він не може завантажити більшість відео (90 % відео). Як завжди, додаток видає помилку і перезавантажується. Оновлення та видалення додатку не вирішило проблему.

Інший користувач також оцінив те, що відсутня можливість завантажити відео і в нього також примусово перезавантажується додаток.

Чергова скарга, але тепер вона стосується камери, а точінше те, що вона “глючить” в самому додатку, оскільки знімаючи відео на смартфоні, проблем нема, а як тільки починає знімати з додатку, починаються “глюки”.

Один користувач поскаржився на блокування контенту. Невідомо, чи це пов’язано з оновленням і алгоритмами Instagram, чи користувач просто порушив правила.

Ще один користувач скаржиться на проблеми, які з'явилися після оновлення, а саме на те, що довгі тексти неможливо прочитати. Також він відмітив, що з'явилися проблеми із сповіщеннями.

І останній користувач скаржиться на те, що після оновлення в нього зникли всі діалоги, а нові повідомлення не відображаються.

Як видно, майже всі користувачі, які залишають гнівні коментарі в останній тиждень, пов'язані саме з оновленням, яке було випущене і не перевірене на справність.

В наближчий час підготуємо схожий матеріал, який буде стосуватися загального ставлення українців до Instagram.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version