Home Новини сучасних технологій Українці незадоволені соцмережею Facebook

Українці незадоволені соцмережею Facebook

0

Facebook – це одна із найбільших соціальних мереж в світі. В Україні вона набрала своєї популярності після заборони соцмережі Вконтакті. Зараз нею користується більша частина українців, але останнім часом все більше користувачів незадоволені її політикою.

Сьогодні ми зібрали декілька відгуків користувачів Фейсбук, які є найбільш частими. І перший коментар буде стосуватись чорного списку. А саме все частіше фейсбук відправляє туди своїх користувачів. Як стверджують користувачі, підстав для бану їхніх акаунтів не було, але вони час від час попадають у чорний список. Навіть для експерименту, один із друзів користувача поскаржився на його коментар і він одразу потрапив у чорний список.

Українці не задоволені соцмережою Facebook

Ще один користувач говорить про те, що в фейсбуці забанено три особи із його сім’ї, при цьому реклама самого додатку продовжується.


Інший користувач не зовсім задоволений новим дизайном, але найбільше проблем виникає із стрічкою новин. Яким чином туди потрапляють дописи невідомо та налаштувати її не виходить. Це, до речі, одна із найчастіших скарг на дану соціальну мережу. Окрім цього, користувач говорить про те, що фейсбук весь час оновлюється, при цьому детальної інформації про дані оновлення немає, що насторожує.

Виникають проблеми із техпідтримкою, до якої, за словами користувача, добратись не так легко. Він стикнувся з потребою заміни номера, після його втрати. Справа в тому, що користувач так і не зміг змінити номер, відповідно втратив доступ до своїх даних. А враховуючи те, що ваш колишній номер телефону може придбати інша особа, то разом з тим вона може отримати доступ і до вашого акаунту.

У деяких користувачів виникають проблеми із входом в мережу. Ну і звісно, про велику кількість шахраїв в фейсбук ми уже згадували не раз.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version