Home Новини сучасних технологій Названо найпоширеніші проблеми з популярними бездротовими навушниками Apple AirPods

Названо найпоширеніші проблеми з популярними бездротовими навушниками Apple AirPods

0

Бездротові навушники Apple AirPods – це одні з найпопулярніших навушників серед меломанів та одночасно фанатів компанії Apple. Ці навушники вийшли досить якісними, з непоганою якістю звучання і …досить дорогі. Але зараз мова піде не про їхню ціну, або переваги і недоліки. Сьогодні ж буде названо найпоширеніші проблеми з популярними бездротовими навушниками Apple AirPods. Хоча ці навушники і від Apple, з ними також можуть статися неприємності, які прийдеться вирішувати безкоштовно (самотужки і швидко) або ж платно в сервісі.

І так, якщо ваші навушники AirPods почали поводитися не так як завжди, рекомендуємо виконати стандартне рішення - "вимкнути і ввімкнути знову". Також можна їх скинути до стандартних налаштувань.

Як скинути налаштування AirPods:

  1. Вставте як лівий, так і правий навушники у корпус акумулятора.
  2. Натисніть і утримуйте круглу кнопку на тильній стороні корпусу протягом 15 секунд, доки світлодіод не почне блимати.
  3. Відкрийте футляр AirPods біля свого iPhone і виконайте процедуру сполучення.

Вам не потрібно буде поєднувати AirPods з кожним пристроєм Apple, оскільки навушники автоматично з'єднуються через iCloud. До речі, вам слід також перевірити, чи є у вас справжні AirPods, якщо ви часто стикаєтеся з проблемами.

1. Загубилися AirPods. Як їх знайти?

Ви можете використовувати інструмент Apple Find My iPhone, щоб знайти ваші AirPods, але для цього є кілька застережень. Якщо вони все ще ввімкнені, Find My iPhone використовуватиме пристрій, до якого ви підключені, для виправлення місцеположення. Якщо ваші AirPods перебувають у футлярі або в них закінчився заряд акумулятора, ви побачите їх останнє відоме місце розташування.

2. Проблеми із звуком в Apple AirPods

Якщо у вас проблеми зі звуком із AirPods, можливо, ви занадто далеко від свого iPhone або іншого пристрою. Apple AirPods може похвалитися вражаючим діапазоном близько 30 метрів, але це чиста відстань, тобто без стін та інших перешкод.

Якщо ви можете покласти свій iPhone або iPod у кишеню, це вже не буде проблемою. Для статичних джерел, таких як комп’ютер, для оптимальної якості звуку доведеться дотримуватися діапазону. Також джерела перешкод можуть зменшити дальність роботи ваших AirPods.

Зокрема, відомо, що Wi-Fi заважає роботі мікросхеми W1 у ваших AirPods. Ви можете допомогти вирішити цю проблему, вимкнувши Wi-Fi на своєму iPhone. Ви можете спробувати використовувати свій Mac, щоб ізолювати зони високих перешкод Wi-Fi .

3. Зупиніть відтворення звуку та нестабільну паузу

На ваших AirPods є датчики наближення, які визначають, коли ви їх кладете або виймаєте з вух. Це автоматично призведе до відтворення або призупинення вмісту, якщо ви не вказали інше. Якщо ваш вміст призупиняється, поки ваші AirPods все ще у ваших вухах, можливо, проблема з цими датчиками.

Ви можете вимкнути цю функцію в налаштуваннях AirPod у Меню Налаштування> Bluetooth> AirPods . Натисніть i біля вашого AirPods і вимкніть функцію автоматичного виявлення вух . Це зменшить час автономної роботи, оскільки ваші AirPods будуть використовувати однакову кількість енергії, незалежно від того, чи ви їх носите.

Ви також можете спробувати скинути налаштування AirPods, як обговорювалося раніше. Якщо ви вважаєте, що у вас проблеми з AirPods і ви не можете вирішити цю проблему, найкраще зв’язатися зі службою підтримки Apple для можливого ремонту або заміни.

4. Автоматичне виявлення вух не працює

Автоматичне виявлення вух призупиняє музику чи інший вміст, коли ви виймаєте AirPods з вух. Якщо цього не відбувається з вами, спочатку перевірте, чи увімкнено цю функцію. Перейдіть до Налаштування> Bluetooth> AirPods, торкніться i поряд із вашими AirPods, а потім переконайтеся, що ввімкнено автоматичне виявлення вух.

Далі переконайтеся, що ваші AirPods чисті ! Датчик наближення не працюватиме, якщо навушники будуть закупорені. Це призведе до того, що ваші навушники будуть поводитися так, ніби вони постійно у вас у вухах. Не забудьте почистити футляр (це легко за допомогою ватного тампона та трохи ізопропілового спирту).

5. AirPods не підключається до вашого iPhone

Якщо вам не вдається підключити AirPods до iPhone, спробуйте покласти їх назад у корпус батареї і зачекайте близько 15 секунд. Вийміть їх, а потім спробуйте підключити знову. Ви можете здійснити підключення вручну, відкривши Центр керування, натиснувши у верхньому правому куті вікна Зараз відтворюється та вибравши AirPods вручну.

Проблема може бути на вашому iPhone. Спробуйте вимкнути Bluetooth, знову ввімкнувши та вимкнувши режим польоту (увійдіть у Центр керування, натисніть піктограму літака, зачекайте кілька секунд, а потім знову натисніть). Якщо це все одно не працює, перезапуск iPhone може вирішити цю проблему.

Проблеми все ще є? Скиньте налаштування AirPods відповідно до наведених вище інструкцій і спробуйте з’єднати їх знову. Якщо ви не бачите жодних світлодіодів, ваші AirPods розряджені. Заряджайте їх протягом декількох хвилин, а потім спробуйте ще раз.

6. AirPods не підключаються до вашого Mac

Це часто є проблемою у старих Mac. Почніть вирішувати проблеми, вимкнувши Bluetooth. Для цього клацніть на піктограму Bluetooth у рядку меню у верхній частині екрана та виберіть Вимкнути Bluetooth. Зачекайте кілька секунд, потім увімкніть його знову і повторіть спробу.

Проблеми все ще виникають? Перезавантажте комп'ютер.

7. AirPods не заряджається

Деякі користувачі повідомляють, що їх AirPods не заряджаються належним чином. Apple рекомендує спочатку перевірити зарядний кабель, що можна зробити, спробувавши зарядити ним iPhone. 

Оскільки багато хто з нас носять AirPods у кишенях та сумках, пух та інше сміття можуть потрапити у зарядний порт. Ви можете очистити їх за допомогою тонкого гострого предмета. Я вважаю за краще використовувати той самий ключ Apple SIM, який ви використовували б для доступу до лотка SIM на iPhone. Просто зішкребіть і видаліть все, що там не повинно бути.

Якщо ви впевнені, що кабель працює і нічого не заважає вашим AirPods заряджатися, залиште їх підключеними до джерела живлення на 15 хвилин і поверніться. Якщо вони все ще не працюють, можливо, пора зв’язатися з Apple для ремонту чи заміни.

8. AirPods розряджає акумулятор занадто швидко

Ви можете оптимізувати час автономної роботи AirPods, залишивши ввімкненим функцію автоматичного виявлення вух. Якщо він увімкнений, можливо, причиною вашої проблеми є програмна химерність. У цьому випадку вам слід скинути налаштування AirPods, як описано раніше.

Не забувайте, що акумулятор у вашому AirPods і чохол для зарядки точно такі ж, як акумулятор у вашому iPhone. Чим більше циклів виконують ці пристрої, тим нижчий загальний заряд акумулятора. Це просто те, як старіють літій-іонні акумулятори.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version