Home Новини сучасних технологій Компанія Київстар вирішила допомогти українцям в складний період

Компанія Київстар вирішила допомогти українцям в складний період

0

Давно відомий факт, що компанія Київстар займає лідируючу позицію серед операторів мобільного зв’язку в Україні. Звісно, вона отримує багато гнівних відгуків від свої клієнтів, але, одночасно з цим, присутня велика кількість користувачів, які задоволені послугами компанії. Не дивлячись на це, компанія також активно займається благочинністю в тих сферах, де може допомогти. Сьогодні ITech.co.ua стало відомо, що компанія Київстар вирішила допомогти українцям в складний період. Яким чином ви запитаєтеся?! Відповідь цілком проста, вони придбали 55 кисневих концентраторів до 12 лікарень в дев’яти областях України, в яких їх потребують найбільше. Будуть вони використовуватися для боротьби із коронавірусом.

Як повідомляють в компанії, концентратори були рівномірно розподілені між 12 лікарнями. Їх отримали лікарні в Києві та Київщині, Черкасах, Чернівцях, Вінниччині, Полтавщині та Луганщині, Дніпровщині, Кіровоградщині та Хмельниччині. Таким чином, компанія зробила вірний крок для допомоги в боротьбі з пандемією, яка негативно відобразилася не тільки в Україні, а й за її межами.

Нагадуємо, нещодавно в Київстар розказали, чим українці займаються в інтернеті, які додатки використовують і скільки часу проводять в мережі.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version