Home Новини сучасних технологій Названо найпростіший спосіб видалити фон із фотографій на iOS, iPadOS та Android

Названо найпростіший спосіб видалити фон із фотографій на iOS, iPadOS та Android

0

Додавати фільтри, налаштовувати рівні та обрізати зображення за допомогою фоторедактора за замовчуванням на вашому смартфоні дуже просто, але ви не знайдете жодних вбудованих інструментів для видалення фону на фотографії. Щоб ізолювати людей та об’єкти на ваших фотографіях, вам знадобиться програма стороннього розробника, і ми знайшли безкоштовну програму, яка проста у використанні, працює із зображеннями з високою роздільною здатністю та доступна для Android, iOS та Інтернету .

Існує багато програм для видалення фону, але вам пощастить знайти той, у якому немає дорогих покупок у програмі, водяних знаків, низькоякісного результату чи реклами. Від цих проблем страждають Magic Eraser Background Editor ( iOS ), Background Eraser ~ Stickers ( iOS , Android ), Apowersoft: Background Eraser ( iOS , Android ) і Pixelcut: AI Graphic Design ( iOS , Android ).

Цікаво: Що означає слово “soft” та чому ним називають додатки?

Adobe пропонує безкоштовний інструмент видалення фону в Photoshop Express ( iOS , Android ). Тим не менш, вам потрібен обліковий запис Adobe лише для використання програми, і вам буде постійно заважати підписатися на преміум-членство, якщо у вас його ще немає.

Спробуйте нову програму Erase.bg для комфортного використання. Він справляється набагато краще, ніж більшість інших згаданих програм — навіть Photoshop Express — з меншими зусиллями. І це набагато простіше, ніж використовувати незрозумілі настільні програми чи веб-додатки, як-от Photoshop, Affinity Photo , GIMP та Pixlr .

Встановіть додаток

Хоча є веб-програма, доступна для використання на будь-якому пристрої з веб-браузером, я розгляну мобільні програми для пристроїв iPhone , iPad та Android . Незалежно від того, який ви виберете, інструмент абсолютно безкоштовний і підтримує роздільну здатність до 5000 на 5000 пікселів. Вам навіть не потрібно реєструвати обліковий запис!

Надайте додатку дозволи

Erase.bg був розроблений Shopsense Retail Technologies і спочатку створений для партнерів компанії з електронної комерції. Однак він був опублікований у лютому 2022 року, коли розробники зрозуміли , що інструмент може допомогти багатьом людям вирізати продукти, об’єкти та предмети з фотографій.

Erase.bg запитає дозволи на камеру під час першого відкриття. На iOS та iPadOS ви можете дозволити або заборонити це. Це потрібно лише в тому випадку, якщо ви хочете робити фотографії за допомогою програми, а не імпортувати зображення, які у вас вже є. Однак вам потрібно дозволити це на Android, інакше він навіть не дозволить вибрати зображення, яке ви вже зробили.

Після дозволу на Android він негайно попросить вас надати йому доступ до медіа та фотографій на вашому пристрої. Ви захочете дозволити йому використовувати зображення, які ви вже маєте. На iOS та iPadOS він не запитуватиме вас про доступ до медіа, доки ви не спробуєте імпортувати вміст.

Виберіть свою фотографію для видалення фону

Ви можете завантажити фотографію зі свого пристрою, використати URL-адресу зображення в Інтернеті або вибрати зображення з прикладу Erase.bg. Торкніться «Завантажити зображення», щоб використати фотографію на своєму пристрої або в хмарному сховищі, а потім виберіть каталог, де ваше зображення.

Ви можете імпортувати з програм «Фотографії», «Камера» або «Файли» на iPhone та iPad. Існують подібні варіанти для Android. Знайдіть і виберіть потрібне зображення (можливо, вам доведеться натиснути «Вибрати», якщо воно не завантажується відразу). Якщо у вас є посилання на зображення в Інтернеті, ви можете замість цього натиснути кнопку URL, вставити URL-адресу та натиснути «Надіслати».

Незалежно від того, чи використали ви власне зображення зі свого пристрою, хмарного сховища чи URL-адреси, програма негайно почне видаляти фон.

Майте на увазі, що програма підтримує роздільну здатність до 5000 на 5000 пікселів. Це не повинно бути проблемою, оскільки ви, ймовірно, зробили більшість фотографій на своєму пристрої за допомогою пристрою iPhone, iPad або Android. Однак я досяг успіху з більшими зображеннями.

Цікаво: Названо додатки, за допомогою яких можна покращити багатозадачність Android-пристроїв.

Виберіть фон (необов’язково)

Якщо вам не потрібен фон, перейдіть до наступного кроку. В іншому випадку ви можете додати новий фон із попередньо встановленого набору кольорів, текстур і дизайнів. Ви також можете вибрати одне зі своїх зображень. Коли Erase.bg закінчить вирізати тему, торкніться «Редагувати» поруч із результатом, а потім пограйте з фоновим редактором, поки не будете задоволені.

Збережіть нову фотографію

Є кілька способів зберегти отримане зображення. Спочатку торкніться «Завантажити оригінальний розмір» під його попереднім переглядом, якщо ви застрягли з прозорим фоном. По-друге, якщо ви додали фон, торкніться кнопки завантаження у верхній частині редактора. На iPhone або iPad вам потрібно надати програмі доступ до фотографій, щоб вона могла зберігати зображення.

Erase.bg зберігає зображення з точною роздільною здатністю як оригінал, але воно завжди буде файлом PNG, навіть якщо ви імпортували JPG. Це тому, що формат PNG дозволяє використовувати прозорий фон. Ви знайдете зображення в програмі «Фотографії» на iPhone або iPad. На Android він перейде прямо до папки «Завантаження».

Цікаво: Названо 4 найкращі додатки для створення стікерів на Android.

Обмеження для видалення фону

Програма має свої обмеження, але вони майже такі ж, як і інші засоби видалення фону. По-перше, вам потрібен добре освітлений об’єкт, інакше програма не зможе правильно розрізнити краї об’єкта або сказати, що це за предмет насправді.

По-друге, у мене виникли проблеми з видаленням фону з кішками і собаками, хоча розробники стверджують, що це працює з домашніми тваринами. У прикладах вище та нижче ви можете побачити, що у нього є проблеми зі стиранням навколо тварин, але також у Photoshop Express.

З вигляду Erase.bg працював трохи краще, ніж Photoshop Express у моїх прикладах, але вони обидва не ізолювали тварин взагалі.

Цікаво: Розширення та додатки, які руйнують безперебійне функціонування Вашого комп‘ютера чи ноутбука.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version