Home Новини сучасних технологій Розширення та додатки, які руйнують безперебійне функціонування Вашого комп‘ютера чи ноутбука

Розширення та додатки, які руйнують безперебійне функціонування Вашого комп‘ютера чи ноутбука

0

Зазвичай всі, хто користується будь-якими електронними пристроями, намагаються захистити його по максимуму, встановлюючи та активуючи різні розширення: антивіруси, драйвера і так далі. Проте, часто такі люди стикаються з великими проблемами після такого «захисту», а отже, необхідно розумітися на програмах, що можуть нашкодити Вашому комп‘ютеру чи ноутбуку.

Тому, в сьогоднішній статті ми наведемо перелік виключень певних додатків, які варто уникати та, в жодному разі, не встановлювати на ПК.

• Розпочнемо з найпростішого - розширення, які пропонують розробники пристрою.
В більшості випадків вони не несуть користі: або ж взагалі бездійні, або будуть тормозити нормальну роботу.

• Далі потрібно відмітити, що різні оздоблення та додаткові функції, теми і тому подібне, негативно впливають на функціонування системного забезпечення. Чому? Тому, що вони вимагають багато заряду та займають велику кількість вільного місця, що потім призведе до збою.

• Також звертайте увагу на розширення, які встановлюєте в браузері.
Якщо завантажувати їх з неперевірених серверів, можна занести небезпечний вірус.

Цікаво: Названо причини, чому необхідно закривати ноутбук, коли ним не користуються.

• Дуже часто через активацію різноманітних оптимізаторів, можна довести власний комп‘ютер до поломки. Так як більша частина безкоштовних систем оптимізації не підходить до програмних забезпечень комп‘ютерних пристроїв.

Такж нещодавно ми розповідали про обман при ремонті ноутбуків. Як не потрапити до лап недобросовісних ремонтників.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version