Home Новини сучасних технологій Обман при ремонті ноутбуків. Як не потрапити до лап недобросовісних ремонтників

Обман при ремонті ноутбуків. Як не потрапити до лап недобросовісних ремонтників

0

На жаль, наші пристрої іноді виходять з ладу. Необхідно звертатись за послугою до досвідченого ремонтника. Його можна знайти у центрі обслуговування. А якщо є бажання зекономити, то можна звернутись до майстра, який працює неофіційно, сам на себе. Але в цьому випадку ми наражаємо себе на вірогідність зіткнутись з халатним відношенням до роботи і обманом.
Існують обставини, які допоможуть розпізнати афериста

Аналіз проблем задарма

Якщо якийсь горе-ремонтник заявляє, що приїде до вас абсолютно безоплатно для діагностики несправностей, то будьте певні, що він їх обов’язково придумає. Адже вигоди витрачати свій час за так у нього немає.

Занадто низькі розцінки

Існують крупні компанії, які можуть собі дозволити іноді працювати без фінансової вигоди. Це є їх тимчасова тактика. Деякі ремонтники також зменшують вартість за свої послуги. Але це робиться задля приманювання клієнтів, ласих до дарминки.

Цікаво: Ремонт телевізорів самостійно. Основні проблеми, способи вирішення.

Завищення чи заниження вартості послуг

Не варто вірити словам ремонтників, які обіцяють занадто дешево полагодити ваш ПК. Їх варто обходити стороною. Швидше за все, це обман для приваблювання потенційних замовників. Ремонтування - справа нелегка, працювати даром ніхто не буде. Також помилково вважати, що дорожче значить краще. Це теж проста уловка здерти за послугу більше, ніж вона коштує.

Забалакування замовника

Деякі майстри вміють замилювати клієнтам очі. Вони можуть виявитись напрочуд балакучими, що слова вставити не можна. Це робиться для того, щоб не дати можливості перепитати чи уточнити вартість послуги. І коли діло доходить до розрахунку, сума виявляється в рази більшою. Тому не можна бути занадто довірливим поряд з таким говірливим працівником.

Перебільшення прейскуранта

Деякі умільці примудряються додавати у чек свої хитромудрі здібності по індивідуальному підходу до кожного з драйверів. Або ведуть війну з кожним вірусом окремо. Це маніпуляція задля того, щоб якомога дорожче оцінити свою роботу.

Цікаво: Відомо, чи краще лагодити дисплей у зборі чи лише екран.

Сайти, що не викликають довіри

Не варто довіряти сайту на якому замало інформації. Або майстру, який просто залишив свій номер телефону без будь-яких гарантій, що підтверджують його вміння. Серйозна фірма обов’язково належним чином оформить свій сайт. Під назвою буде вказано ОДРН і ІПН та юридичну адресу, детально описуватиметься вартість всіх запропонованих видів робіт.

Накручені лайки

Для приваблювання більшої кількості замовників, деякі ремонтники заводять акаунти в популярних соцмережах. Вони навіть мають велику кількість лайків і підписок. Але за допомогою багатьох програм, вони можуть виявитись накрученими. Вірити людині, яка обманює ще на старті не досить розумно.

Відновлення ОС Windows

Деякі горе-умільці не хочуть чи не вміють шукати поломку. Натомість вирішують перевстановити Windows. Іноді це правда необхідно. Але недобросовісні майстри без необхідності пропонують купити його нелегальну копію під виглядом оригіналу. На людях, які в цьому не тямлять, вони непогано заробляють.

Чек з сюрпризом

Вартість швидкого лагодження без заміни деталей не може вартувати більше самого об’єкта ремонтування. Якщо обіцяють озвучити суму після усунення неполадок - це також один із способів нагріти руки на поломці вашого ноутбука.

Також нещодавно українцям розповіли, що робити коли телефон намок.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version