Home Новини сучасних технологій Названо найцікавіші прийоми WhatsApp, якими ви повинні користуватися

Названо найцікавіші прийоми WhatsApp, якими ви повинні користуватися

0

Сильно розповідати про месенджер WhatsApp нема потреби, оскільки він і так майже весь час на слуху. Хоча новини про нього і не завжди приємні, але популярності в нього всерівно не забирати. Зараз же поговоримо про його функціонал, а саме буде названо найцікавіші прийоми WhatsApp, якими ви повинні користуватися. Зразу попереджуємо, що з деякими корисними його функціями ви можете бути знайомі.

Біометричне блокування месенджера

Якщо ви не знали, то в месенджері WhatsApp доступна функція, яка вбереже ваші діалоги від сторонніх людей. Відбувається це за допомогою функції блокування чату, доступ до якого можна отримати тільки за допомогою розпізнавання обличчя або відбитку пальця. Активувати цю функцію можна перейшовши в "Налаштування", далі в "Конфіденційність" і там шукати "Блокування екрану" та вибрати зручний для вас спосіб.   

Групові дзвінки в WhatsApp

Це також корисна функція, яка зараз доступна в більшості відомих месенджерів (Viber і Telegram приклад цьому). Щоб здійснювати групові аудіо або відеодзвінки, необхідно перейти в груповий діалог та натиснути на позначку трубки або камери і тоді розпочнеться груповий зв'язок.    

Приватна відповідь на повідомлення в групах

Якщо ми зачепили тему групових розмов, то варто назвати й функцію, яка стосується приватної відповіді на повідомлення в групах. Ця функція актуальна в тих випадках, коли ви хочете відповісти комусь на повідомлення в групі, але не бажаєте, щоб хтось зайвий бачив вашу відповідь.

Для цього достатньо виділити повідомлення, на яке ви хочете відповісти та натиснути на 3 крапки, які будуть розміщені вище. Там ви побачите пункт "Відповісти особисто" і тиснете на нього.

Приховання медіа файлів WhatsApp із Галереї

Можливо ваш смартфон часто беруть в руки ваші діти, дружина/чоловік або ж інші родичі і ви не бажаєте, щоб вони бачили ваші фото та відеоповідомлення, які ви отримували у WhatsApp. Вихід в даному випадку є. Необхідно перейти в "Налаштування" месенджера та знайти "Чати". Далі необхідно вибрати "Видимість Медіа" та перемістити його в неактивний стан.

Запис довгих звукових повідомлень в гучному режимі

Для того, щоб відправляти голосові повідомлення, необхідно натиснути на мікрофон і поки ви говорите, утримувати його. Можна ж записувати довгі аудіоповідомлення і при цьому не тримати пальцем мікрофон. Для цього достатньо натиснути і потримати декілька секунд, поки не з’явиться значок "колодки". Далі можете забирати свій палець і просто записувати аудіоповідомлення.

Зміна номеру у WhatsApp

Раніше в месенджері не можна було змінити номер телефону без втрати даних облікового запису. Зараз ситуація змінилася і присутня можливість зміни номера телефону і при цьому зберігати всі свої чати та решту персональної інформації. Для цього необхідно перейти в "Налаштування" та вибрати "Аккаунт". Далі шукайте "Змінити Номер" і вводите новий номер телефону і натискайте на "Далі".

Далі відбудеться перевірка налаштування і вам буде необхідно тільки притримуватись інструкцій.

Ми назвали тільки найбільш корисні функції, які можуть стати в нагоді більшості звичайних користувачів. Незабаром ми доповнимо матеріал іншими функціями, які можуть стати в нагоді й тим користувачам, які є активними користувачами месенджера.

Також нещодавно було названо способи, за допомогою яких зламують переписки у месенджері WhatsApp.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version