Home Новини сучасних технологій Названо найкращі дешеві смартфони 2020 року

Названо найкращі дешеві смартфони 2020 року

0

Найкращі дешеві телефони змусять вас задуматися, чому люди витрачають на телефон понад 1000 доларів. На основі наших тестувань та оглядів ви можете отримати дуже хороший смартфон вартістю менше 12 тис грн з усіма функціями, які потрібні більшості покупців, незалежно від того, віддаєте перевагу iPhone або Android.
Ті, хто має бюджет, виявлять, що найкращі дешеві телефони пропонують здатні камери, досить великі дисплеї для перегляду відео та ігор та достатньо часу автономної роботи, щоб прожити більшу частину дня.
Вам потрібно зробити деякі компроміси в цьому ціновому діапазоні, оскільки ви не завжди знайдете найпотужніші процесори, найбільші екрани або такі функції, як 5G. Але загалом ви будете приємно здивовані тим, що пропонують найкращі дешеві телефони. Представляємо нашу підбірку, в якій названо найкращі дешеві смартфони 2020 року.

1. Google Pixel 4a

Названо найкращі дешеві смартфони 2020 року

За 12 тис грн ви не знайдете кращого смартфона, ніж Google Pixel 4a. Останній бюджетний телефон Google фіксує все, що зробило Pixel 3a таким хітом, але на пристрої, який коштує на 50 доларів дешевше.

Є лише одна 12,2-мегапіксельна задня камера, як і раніше, але Google доповнює це завдяки деяким розумним програмним забезпеченням, таким як Super Res Zoom та Live HDR +. Тут виставлено багато фотографічних функцій, які ви знайдете на більш дорогому Pixel 4, і в результаті ви отримаєте найкращі фотографії, які ви побачите з телефону за будь-яку ціну.

Pixel 4a не може відповідати продуктивності iPhone SE, але для більшості користувачів смартфонів телефон Google має достатню обробну потужність від чіпсета Snapdragon 730G для вирішення більшості завдань. Додайте привабливого дизайну, яскравого OLED-екрану та 128 ГБ пам’яті, і у вас є телефон Pixel 4a, який пропонує багато за відносно низьку ціну.

2. iPhone SE

IPhone SE 2020 - це те, що відбувається, коли ви робите дешевий телефон, який коштує недешево. За 11 тис грн цей iPhone пропонує таку ж швидку продуктивність, як iPhone 11 та iPhone 11 Pro, завдяки процесору A13 Bionic. І той самий чіп надає iPhone SE можливості фотозйомки, яких бракує у більшості бюджетних телефонів Android. Це включає портретний режим для передньої та задньої камер, Smart HDR та розширений динамічний діапазон під час зйомки відео.

Завдяки своєму 4,7-дюймовому дисплею iPhone SE найкраще підходить для тих, хто віддає перевагу меншим телефонам, але з яскравим і барвистим екраном. Ви також отримуєте кнопку Touch ID для розблокування пристрою, Apple Pay і введення паролів, а також водонепроникний дизайн. Новий iPhone SE також підтримує бездротову зарядку. Новий iPhone SE зроблений з корпусом зі скла та алюмінію, але рамки мають великі розміри. Крім того, ви не отримуєте нічний режим для камери, яку пропонує iPhone 11. Але в цілому цеодин з найкращих дешевих смартфонів.

3. Moto G Stylus

Вам не доведеться витрачати великі гроші на телефон, як за Galaxy Note 10, щоб отримати стилус із телефоном. Стилус Moto G коштує до 8500 грн, а зручний стилус засунутий прямо в нижній правий кут телефону. Хоча ви не отримаєте рівні функціональності S Pen, ви зможете вийняти стилус і почати записувати нотатки на екрані телефону Motorola, і все це без необхідності розблокувати пристрій. Стилус також може допомогти вам робити знімки екрана та редагувати фотографії.

Багато в чому Moto G Stylus точно такий же, як минулорічне видання Moto G Power. Вони мають однаковий розмір екрану та процесор, хоча G Stylus має більше місця для зберігання та більший сенсор основної камери. Однак найбільший компроміс - це акумулятор, де Moto G Stylus задовольняється силовим агрегатом на 4000 мАг. Навіть із меншим зарядом акумулятора, G Stylus все ще протримався більше 12 годин на нашому тесті акумулятора, що робить цей телефон довговічним для людей, які хочуть стилус для підвищення продуктивності.

4. Samsung Galaxy A51

Після успішного минулого року Galaxy A50, новий Galaxy A51 від Samsung додає ще більшої вартості за ціною від 8 тис грн завдяки своєму 6,5-дюймовому AMOLED-дисплею, чотирикамерній камері, що включає надшироку, глибоку та макрозйомку, а також щедрому 128 ГБ вбудованого сховища. Нам особливо подобається дизайн A51; він виготовлений із пластику, але здається добре побудованим, а його повноекранні пропорції та тонкі рамки роблять більш привабливою пропозицію середнього класу, ніж навіть новий iPhone SE.

Ну, принаймні, поки ви не спробуєте використовувати ці камери для зйомки при слабкому освітленні. Galaxy A51 - це дуже гарний телефон, хоча він страждає якістю камери та продуктивністю. Відкривання програм іноді може зайняти занадто багато часу, і пристрій може засмутитися, коли у вас багато справ відбувається одночасно. Найновіша бюджетна пропозиція Samsung не настільки приваблива, як iPhone SE, Pixel 3a або Moto G Power, але все ж це гідний вибір, особливо якщо ви хочете мати великий екран AMOLED вартістю від 8 тис грн.

5. Samsung Galaxy A20

Samsung Galaxy A20 коштує від 5 тис грн і пропонує цілком гарні можливості за ці гроші. Сюди входить акумулятор на 4000 мАг, який пройшов дуже вражаючі 13 годин 46 хвилин нашого тесту на заряд акумулятора, місткий 6,4-дюймовий AMOLED-дисплей і міцні подвійні задні камери в режимі Live Focus. Ще один плюс - швидка зарядка на 15 Вт; Galaxy A20 досяг 30% лише за 30 хвилин.

За цією ціною є деякі недоліки, включаючи дизайн, який може легко подряпати та деяке відставання в роботі процесора Samsung Exynos 7904.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version