Home Новини сучасних технологій Експерт розказав, як вибрати найкращий бюджетний смартфон

Експерт розказав, як вибрати найкращий бюджетний смартфон

0

Вибір найкращого дешевого телефону може бути складним, адже насправді все полягає в тому, щоб з’ясувати, з якими компромісами ви готові жити. Сьогодні експерт розказав, як вибрати найкращий бюджетний смартфон.

“Ви віддаєте перевагу більшим екранам? Виберіть дешевий телефон з дисплеєм більше 5,5 дюймів. Ті, хто хоче зручно користуватися телефоном однією рукою, швидше за все віддадуть перевагу телефону менше 5 дюймів.

Бюджетні телефони, як правило, мають один або два об’єктиви, але це починає змінюватися. Кількість мегапікселів не має великого значення; звертайте більше уваги на можливості камери. Перевірте, чи може телефон робити надзвичайно широкі кадри, що стає все більш поширеним у дешевих телефонах. Але не чекайте оптичного збільшення; цифрове збільшення – це норма до 400 доларів.

Що стосується сховища, 32 Гб - це нормально, але 64 Гб переважно для бюджетних телефонів. І якщо це можливо, подивіться, чи пропонує цей апарат слот для карт microSD для розширення. Час роботи акумулятора викликає велике занепокоєння незалежно від ціни, тому перевірте ємність акумулятора на телефоні. Загалом, переважно все, що перевищує 4500 мАг.

Також не забувайте, що бюджетні смартони зараз ще не отримають підтримку 5G ( смартфон TCL 10 5G UW виключення). Це, ймовірно, зміниться найближчим роком, тепер, коли модеми 5G включені в чіпсети, орієнтовані на дешевші телефони. Нарешті, перевірте, яких операторів підтримує телефон.”

Як бачимо, вибрати бюджетний смартфон в Україні не так вже й важко.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version