Home Новини сучасних технологій Найкращі альтернативи сервісу відеоконференцій Zoom

Найкращі альтернативи сервісу відеоконференцій Zoom

0

Найкращі альтернативи сервісу відеоконференцій Zoom відповідають всім вашим потребам у відеодзвінках та конференціях, якщо ви не можете (або не хочете) користуватися Zoom. Багато користувачів відеочату шукають альтернативи Zoom через проблеми безпеки та конфіденційності, хочуть функцій, яких Zoom не має, або тому, що вони просто хочуть випробувати щось інше.

Зважаючи на те, що в країні все ще діють правила соціального дистанціювання, ці послуги все ще потрібні, оскільки вони продовжують працювати вдома та залишаються на зв’язку з родиною та друзями.

З весни мільйони людей користувалися Zoom, одним з найкращих додатків для відеочатів та програмних рішень для відеодзвінків під час пандемії. Але проблеми конфіденційності та безпеки Zoom змусили деяких користувачів шукати інші програми.

В останні місяці служби відеодзвінків, такі як Google Meet, Microsoft Teams та Skype, додавали нові функції та функціональність, щоб не відставати від Zoom. Отже, якщо ви шукаєте альтернативи масштабування для потреб відеоконференцій, ось найкращі варіанти.

Google Meet

Найкращі альтернативи сервісу відеоконференцій Zoom

Google Meet є найбільш відомою та широко використовуваною альтернативою масштабування. Раніше Meet був доступний лише для платіжних клієнтів G-suite, але в ці пандемічні часи компанія додала безкоштовний рівень до кінця 2021 року. Ви можете проводити відеодзвінки з до 250 учасниками, проводити презентації та записувати зустрічі та зберігати їх водити. Ви також можете легко надіслати посилання на зустріч учасникам за межами вашої компанії.

Також нещодавно Google додав у Meet більше функцій, схожих на масштабування, таких як сітка та власні фони. А тепер Meet інтегровано з Gmail, тож ви можете розпочати відеодзвінок прямо з лівого стовпця вікна браузера електронної пошти. Google планує подальші модернізації.

Microsoft Teams

Microsoft Teams дозволяє платним користувачам проводити відеозустрічі до 300 осіб. На відміну від корпорації Skype, що належить Microsoft, Teams пропонує стандартні інструменти для відеоконференцій, такі як спільний доступ до екрану та можливість запису зустрічей. Команди входять до складу двох різних планів Office 365, які також надають програми Office, 1 ТБ сховища OneDrive та багато іншого.

Існує також безкоштовна версія Teams, хоча вона має менше функцій, ніж платна версія. Але вам пощастило, оскільки Microsoft розгорнула піврічну безкоштовну пробну версію платних заводів, щоб задовольнити високий попит, викликаний пандемією.

Skype

Популярне програмне забезпечення для відеочатів Skype є добре відомим і широко використовуваним, і його нова функція Skype Meet Now є тут, щоб кинути виклик Zoom. Зустрічі можуть вмістити до 50 користувачів, і користувачам більше не потрібен обліковий запис для входу, лише посилання. Щоб дізнатись більше, перегляньте наш Skype проти Zoom .

Є вікно текстового чату, але в іншому Skype не має інструментів організації зустрічей, які мають інші альтернативи Zoom. Але це безкоштовно і може використовуватися в Інтернеті, Windows, Mac, iOS та Android.

Facebook Messenger Rooms

Facebook ніколи не поступається цифровою територією, тому він покращує можливості відеочату за допомогою Messenger Rooms. Нова функція дозволяє членам Facebook створювати загальнодоступні або приватні відео-чати, які можуть містити до 50 осіб протягом необмеженого періоду часу. Для порівняння, безкоштовні дзвінки Zoom можуть вмістити до 100 учасників протягом 40 хвилин. Дуже рідкісним кроком є ​​те, що Facebook дозволяє людям без облікових записів приєднуватися до кімнати месенджерів за посиланням.

Учасники можуть використовувати фільтри доповненої реальності Facebook, подібні до фільтрів Snapchat. Інші функції можуть скрасити темні кімнати та надати вигляду вашому зовнішньому вигляду. Кімнатні дзвінки не шифруються наскрізно, але Facebook заявляє, що не буде слухати жодні дзвінки. А творці кімнат можуть у будь-який час видалити учасників.

Discord

Якщо вам потрібна безкоштовна альтернатива масштабування, загляньте у Discord. Додаток для спілкування популярний серед геймерів, але ним може користуватися кожен, хто шукає зашифрований чат, обмін повідомленнями та відеодзвінки. Користувачі встановлюють виділений "сервер", який можна організувати в кімнати (подібно до Slack), в яких розміщуються відео- та текстові чати.

Нещодавно компанія Discord підняла ліміт для відеодзвінків Go Live з 10 користувачів до 50. А додаток доступний у більшості веб-браузерів, а також у Mac, Windows, Linux, iOS та Android.

Zoho Meeting

Послуга відеоконференцій з відкритим кодом дозволяє проводити наскрізні зашифровані відеозустрічі та дзвінки до 100 осіб. Учасникам не потрібно реєструватися для входу; вони можуть отримати доступ до засідань за посиланням або за допомогою набору через веб-браузери, настільні клієнти або мобільні програми. Zoho навіть надав зручну таблицю порівняння свого продукту із Zoom.

Zoho Meeting пропонує безліч інструментів для нарад, таких як спільний доступ до екрану, можливість запису дзвінків та модерація (наприклад, ви можете відключити звук учасників). І ви можете легко тягнути документи, електронні таблиці та презентації, оскільки послуга інтегрована з пакетом Office Zoho. Але зверніть увагу, що існує інший план ціноутворення для вебінарів, що може зробити його занадто дорогим.

GoTo Meeting

GoToMeeting - одна з перших послуг відеоконференцій, яка пропонує функцію масштабування. План початкового рівня дозволяє взяти участь 150 учасникам, тоді як корпоративний план може містити до 3000.

GoToMeeting пропонує всі стандартні інструменти, такі як можливість записувати зустрічі та ділитися екраном. Ви також можете мати декількох координаторів зустрічей. А послуга доступна у веб-браузерах, Mac, PC, Linux, iOS та Android.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version