Home Новини сучасних технологій В сервісі відеоконференцій Microsoft Teams з’явилася неприємна проблема

В сервісі відеоконференцій Microsoft Teams з’явилася неприємна проблема

0

Після останніх оновлень в сервісі відеоконференцій Microsoft Teams з’явилася неприємна проблема. Зростає кількість користувачів, які бачать кілька різних проблем із сповіщеннями Microsoft Teams. Проблеми із сповіщеннями відрізняються від пристрою до пристрою, але більшість користувачів повідомляють про затримку сповіщень та інші пов’язані з цим помилки.

У Microsoft Teams ви можете керувати сповіщеннями для всіх своїх команд і каналів у меню Параметри> Сповіщення. Однак помилка в новому оновленні Microsoft порушує ці зміни налаштувань для деяких користувачів.

У новому оновленні центру адміністрування Office 365 корпорація Microsoft підтвердила, що наразі розслідує проблему, через яку деякі налаштування сповіщень можуть не набути чинності, і користувачі пропустить сповіщення.

Існує дві основні речі. По-перше, користувачі, які увімкнули в налаштуваннях опцію «Усі дії», не отримуватимуть сповіщень, як очікувалося.

В сервісі відеоконференцій Microsoft Teams з'явилася неприємна проблема

Друга проблема зачіпає параметр “Усі нові публікації”, до якого можна отримати доступ на вкладці “Спеціальні” сповіщень каналу, як показано на скріншоті нижче.

У деяких рідкісних випадках користувачі також повідомляють про іншу помилку, коли клієнт робочого столу Teams повністю ігнорує налаштування режиму “Не турбувати”.

Незрозуміло, що спричиняє цю проблему із сповіщеннями, оскільки вона поширюється на кілька інсталяцій Microsoft Teams. Якщо ви не можете отримувати сповіщення, вам доведеться вручну налаштувати параметри сповіщень для всіх каналів.

Як ми вже згадували на початку, Microsoft визнала звіти та підтвердила, що виправлення буде опубліковано найближчим часом. Однак поки що виробник програмного забезпечення не визнавав, що регулярно викликає проблеми з Teams, в чому полягає основна причина.

Цілком ймовірно, що сповіщення Teams стануть надійнішими, коли Microsoft додасть підтримку власних сповіщень до клієнта робочого столу Teams.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version