Home Новини сучасних технологій Microsoft Teams нарешті отримує вкрай необхідні функції для зустрічей

Microsoft Teams нарешті отримує вкрай необхідні функції для зустрічей

0

Microsoft Teams нарешті отримує вкрай необхідні функції для зустрічей. Користувачі Microsoft Teams на робочому столі тепер можуть розділити зустріч на менші групи, які називаються «кімнатами», та налаштувати середовище зустрічі за допомогою нових сцен у режимі «Разом». Оновлення з цими новими функціями розповсюджується для користувачів Microsoft Teams як у споживчих, так і у державних каналах.

Microsoft Teams нарешті отримує вкрай необхідні функції для зустрічей

Функція віртуальних проривних кімнат була вперше опублікована для користувачів урядового хмарного каналу минулого вчора. Тепер Microsoft почне розширювати цю функцію для більшої кількості користувачів, що означає, що організатори можуть розділити учасників на менші групи, щоб заохотити роботу в команді.

Функція віртуальних кімнат особливо корисна для навчальних закладів, оскільки вона заохочуватиме студентів обговорювати тему у своїй приватній кімнаті та робити нотатки з дошкою, а потім повертатись до головної наради.

Microsoft також вважає, що функція віртуальних кімнат запропонує нове “безпечне і надійне місце для зустрічей”.

Режим разом

Користувачі веб-сайтів Microsoft Teams нарешті отримують підтримку режиму Разом. Це дозволить користувачам отримувати безпосередній доступ до нарад із підтримкою режиму «Спільно» у своїх веб-браузерах, таких як Chrome або Edge.

Для тих, хто не підозрює, режим Разом дозволяє учасникам сидіти поруч з іншими учасниками у реальному віртуальному середовищі. Завдяки сьогоднішньому оновленню режим «Разом» розширюється до Інтернету та стає кращим у настільному додатку з підтримкою «сцен».

Для настільного додатка Microsoft забезпечує підтримку нових фонових сцен, коли зустріч перебуває в режимі «Разом» . Це дозволить користувачам налаштувати фон зустрічей і перетворити конференцію на зібрання в кав'ярні, конференц-залі тощо.

На додаток до режиму Разом, веб-користувачі тепер можуть співпрацювати з 49 учасниками на екрані одночасно у веб-браузері. Підтримка макета Великої галереї, який вміщує до 49 учасників, орієнтована на користувачів, які раніше намагалися знайти місце для учасників під час відеоконференцій із браузера.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version