Home Новини сучасних технологій Компанія LG представила робота для дезінфекції

Компанія LG представила робота для дезінфекції

0

Компанія LG представила робота для дезінфекції в Південній Кореї, спрямованого на сприяння стримуванню поширення пандемії COVID-19 . Як вам може бути відомо, друга хвиля пандемії COVID-19 охоплює кілька країн, повертаючи необхідність дотримуватись запобіжних заходів, починаючи від використання ніс-масок, фізичного дистанціювання та інших подібних заходів.

Компанія LG представила робота для дезінфекції

Для того, щоб допомогти припинити поширення вірусу, LG запустила робота для дезінфекції, який оснащений ультрафіолетовими (УФ-лампами) лампами по боках. LG заявляє, що лампа UV-C має довжину хвилі випромінювання від 100 до 280 нм, що ефективно знищує мікроби. Компанія також повідомила, що дослідження Корейської лабораторії відповідності, національного науково-дослідного інституту, показує, що лампа UV-C на роботі на 99,9% ефективно знищує бактерії коліформної форми та золотистий стафілокок з радіусом до метра.

Що стосується конструкції, то дезінфікуючий робот LG має висоту 160 см і оснащений технологією автономного водіння, завдяки чому він може пробиратися через перешкоди. Він був розроблений для дезінфекції предметів та ділянок, до яких можна дістатись руками. Компанія планує розмістити їх у таких місцях, як готелі, лікарні та школи, які містять багато відокремлених та незалежних приміщень.

Роботи допоможуть полегшити навантаження медичних працівників у той час, коли дезінфекція як ніколи важлива через пандемію COVID-19, заявили в компанії.

LG також розробляє альтернативну версію, яка розпорошує дезінфікуючі засоби замість лампи UV-C. Ця версія буде більше підходити для місць з більш відкритими площами, таких як офіси, ресторани та транспортні станції, натякнула компанія.

Очікується, що корейський технічний гігант офіційно покаже дезінфікуючого робота на виставці електроніки Korea 2020 у COEX з 9 по 12 грудня.

Китай зміг стримати новий спалах коронавірусу з роботами, які відігравали важливу роль. Для запобігання поширенню були задіяні роботи - від дезінфекційних роботів, роботів-годувальників, роботів-консультантів до роботів-транспортерів.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version