Home Новини сучасних технологій Компанія Huawei випустила розумну настільну лампу рівня А

Компанія Huawei випустила розумну настільну лампу рівня А

0

Компанія Huawei випустила розумну настільну лампу рівня А, яка отримала назву Darren Smart Table Lamp 2i. Товар має цінник 99 юанів (~ 15 доларів). Цей запуск відбувся невдовзі після того , як бренд випустив розумний очищувач повітря .

Настільна лампа Darren 2i – це новий продукт, спільно розроблений Huawei Smart Selection та Jiangsu Dalun Electronics Co., Ltd. Це настільна лампа, яка має стильний дизайн та інші розумні функції.

Компанія Huawei випустила розумну настільну лампу рівня А

Розумна лампа не тільки має такі функції, як національне освітлення рівня A, нічне пробудження нічного світла, інтелектуальне безступеневе затемнення та відсутність небезпеки синього світла, але також має голосове управління настільною лампою через розумний екран Huawei , Динамік ШІ та голосовий асистент.

Настільна лампа Huawei Smart Select Darren Smart Desk Lamp 2i використовує намистини високої кольорової лампи з низьким випромінюванням синього світла, досягаючи високого індексу кольоропередачі Ra95. Колірна температура регулюється на рівні 4000K, зменшуючи синє світло до рівня небезпеки для несинього світла RG0. У той же час, технологія постійного струму контролю світла забезпечує стабільний струм, а фільтр великої потужності відфільтровує пульсаційний струм, що виробляє світловий стробоскоп, і відхиляє стробоскоп.

Ця настільна лампа також оснащена інноваційною технологією випромінювання боків, рівномірним і м’яким світлом, і користувач не буде вражений, дивлячись безпосередньо на джерело світла, широкий діапазон експозиції світла, широке поле зору та відсутність темних областей, кольоропередача індекс до Ra95, висока насиченість кольору, навчання Робота може ефективно полегшити сухість очей.

Для того, щоб подбати про нічний час, існує також незалежне нічне світло, яке вмикається м’яким теплим жовтим світлом. Світло ніжне, зручне і не яскраве.

Смарт-настільна лампа Huawei Smart Select Darren 2i не тільки може регулювати яскравість на трьох рівнях (темний, середній та яскравий) на сенсорній панелі, але ви також можете посунути смужку яскравості через додаток Huawei HiLink, щоб досягти 1-100% регулювання яскравості без кроків.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version